10 Years Online

10 Years Online Subtitrat

10 Years online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Filme de Comedie, Filme de Dragoste si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

10 Years online subtitrat este o comedie romantica in care un grup de prieteni, cu o noapte inaintea reuniunii de scoala, realizeaza ca inca nu s-au maturizat, din foarte multe puncte de vedere.

Acest grup, fosti colegi de scoala, se reunesc dupa mai multi ani si fiecare pare sa aiba cate o poveste fantastica, de cand acestia s-au separat. Jake, Reeves, Marty, Cully si Aj sunt cei mai buni prieteni si promit sa mentina legatura, desi traiesc la mile distanta unul de celalalt. Trei ani mai tarziu, cinci prieteni se decid sa organizeze o petrecere de venire a casa a celor mai apropiati prieteni ai lor din timpul scolii. Trailer de la Filmul 10 years online cu subtitrare in limba romana, care nu a aparut inca, poate fi vizionat mai jos.

Acest film gratis online a fost regizat de catre Jamie Linden care a si scris scenariul, si este primul ei film. Filmarile au avut loc in New York si New Mexico. Printre actorii care jiaca in 10 Years online subtitrat, o sa-i enumeram pe urmatorii: cel mai cunoscut actor de aici este Channing Tatum, iar pe langa aceasta mai joaca in film Justin Long, Scott Porter, Kate Mara, Oscar Isaac si multi altii…

Alte filme gratis de drama precum 10 Years pot fi gasite in categoria mentionata.

Related Posts

10 Years Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul 10 Years online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. mihai says:

    Vreau si eu sa vizionez acest film,dar se pare ca nu il aveti. puteti rezolva aceasta problema?!, Multumesc.

Nume: 

Email: