10000 BC Online

10000 BC Online Subtitrat

close

10000 BC online gratis subtitrat este un film de fantezie al carui titlu ne sugereaza cand se petrece actiunea. Ei bine, acum multe mii de ani, un trib pe nume Yagahl traiesc in muntii Urali si supravietuiesc vanand mamoti. D’Leh, un tanar vanator, are un prietena pe nume Evolet, o copila orfana care a fost [...]

10000 BC online gratis subtitrat este un film de fantezie al carui titlu ne sugereaza cand se petrece actiunea. Ei bine, acum multe mii de ani, un trib pe nume Yagahl traiesc in muntii Urali si supravietuiesc vanand mamoti. D’Leh, un tanar vanator, are un prietena pe nume Evolet, o copila orfana care a fost gasita de catre trib. D’Leh, in timp ce vana mamuti, reuseste sa omoare unul si castiga sulita alba. Acesta mai castiga si mana lui Evolet, dar simte ca nu ar trebui sa merite nimic, caci a omorat acel mamut accidental.

Filmul 10000 BC online gratis subtitrat in limba romana este un adevarat film de aventura

Intr-o zi, D’Leh si multi altii erau plecati cand mai multi cotropitori ataca satucul lor. Calaretii o prind pe Evolet, si o parte dintre razboinici pleaca in cautarea ei. Acestia intra intr-o padure unde ii gasesc pe dusmani. Pe timpul noptii, D’Leh reuseste sa o salveze pe Evolet, dar cand erau cat pe ce sa scape de calareti, acestia sunt atacati de mai multe pasari ale terorii.

Mai departe, in filmul 10000 BC online subtitrat in romana, Tic’Tic este ranit si Baku, Ka’ren si Evolet sunt capturati din nou. Mergand mai departe, acestia se intalnesc cu multi altii, al caror iubite sau prieteni au fost luati de catre cotropitori. D’leh si Tic’Tic se imprietenesc cu Nakudu, liderul tribului Naki. Acesta ii spune lui D’Leh despre o profetie: despre un razboinic care le va elibera poporul.

D’leh a salvat cu putin timp inainte pe Spear-Tooth de la inec si i-a crutat viata si realizeaza ca profetia este despre el. Nakudu ii explina ca prizonierii sunt luati si dusi, cu niste nave mari rostii, catre Muntele Zeilor, iar de acolo nu s-a mai intors nimeni. In 10000 BC subtitrat gratis in romana, acestia se intalnesc si cu alti lideri de treib, si se formeaza o coalitie pentru a-i salva pe prietenii lor.

Acestia nu au cu ce sa calatoreasca pe apa, asa ca se aventureaza prin desert, descoperind o civilizatie avansata similara cu cea din egiptul antic, condusa de catre o figura enigmatica cunoscuta drept – Cel Puternic. Acest personaj este vazut ca un zeu pe pamant, si are sub conducerea sa mii de sclavi pe care ii foloseste ca sa construiasca un complex de piramide in cinstea sa.

Va Recomandam Urmatoarele Filme Online:

John Carter Online
John Carter Online
Snow White and the Huntsman Online
Snow White and the Huntsman Online
The Hobbit Online
The Hobbit Online

Scrie un comentariu despre acest film sau semnaleaza o problema

Nume: 

Email: