10000 BC Online

10000 BC Online Subtitrat

10000 BC online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Aventura, Filme de Fantezie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

10000 BC online gratis subtitrat este un film de fantezie al carui titlu ne sugereaza cand se petrece actiunea. Ei bine, acum multe mii de ani, un trib pe nume Yagahl traiesc in muntii Urali si supravietuiesc vanand mamuti. D’Leh, un tanar vanator, are un prietena pe nume Evolet, o copila orfana gasita de catre trib si adoptata. D’Leh, in timp ce vana mamuti, reuseste sa omoare unul si castiga sulita alba. Acesta mai castiga si mana lui Evolet, dar simte ca nu ar trebui sa merite nimic, caci a omorat acel mamut accidental.

Filmul 10000 BC online gratis subtitrat in limba romana este un adevarat film de aventura din anul 2008.

Intr-o zi, D’Leh si multi altii erau plecati cand mai multi cotropitori ataca satucul lor. Calaretii o prind pe Evolet, si o parte dintre razboinici pleaca in cautarea ei. Acestia intra intr-o padure unde ii gasesc pe dusmani. Pe timpul noptii, D’Leh reuseste sa o salveze pe Evolet, dar cand erau cat pe ce sa scape de calareti, acestia sunt atacati de mai multe pasari ale terorii.

Mai departe, in filmul 10000 BC online subtitrat in romana, Tic’Tic este ranit si Baku, Ka’ren si Evolet sunt capturati din nou. Mergand mai departe, acestia se intalnesc cu multi altii, al caror iubite sau prieteni au fost luati de catre cotropitori. D’leh si Tic’Tic se imprietenesc cu Nakudu, liderul tribului Naki. Acesta ii spune lui D’Leh despre o profetie: despre un razboinic care le va elibera poporul. Un alt film de actiune online este John Carter.

D’leh a salvat cu putin timp inainte pe Spear-Tooth de la inec si i-a crutat viata si realizeaza ca profetia este despre el. Nakudu ii explina ca prizonierii sunt luati si dusi, cu niste nave mari rostii, catre Muntele Zeilor, iar de acolo nu s-a mai intors nimeni. In 10000 BC subtitrat gratis in romana, acestia se intalnesc si cu alti lideri de treib, si se formeaza o coalitie pentru a-i salva pe prietenii lor.

Acestia nu au cu ce sa calatoreasca pe apa, asa ca se aventureaza prin desert, descoperind o civilizatie avansata similara cu cea din egiptul antic, condusa de catre o figura enigmatica cunoscuta drept – Cel Puternic. Acest personaj este vazut ca un zeu pe pamant, si are sub conducerea sa mii de sclavi din anul 10000 pe care ii foloseste ca sa construiasca un complex de piramide in cinstea sa.

Related Posts

10000 BC Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul 10000 BC online subtitrat sau semnaleaza o problema!

3 Comentarii la acest film

 1. peci sandor says:

  afosi un film super si vamultiumesc ca at bagat atest film si suntet super
  alte episoade mai vet dy aciest film pe care leam urmarit
  si in filmul pecare la vidonat tudey
  in filmul 10000 BC
  mai doresc daca mai avest episodul al dolia
  sub samnatu sony
  vamultumesc

 2. Marius says:

  ba sa invatati sa dati calitate mai buna ca fara HD e praf filmu si sa nu ne mai dati porcariile astia ca noaptea nu se vede nimica [noaptea in film]

 3. anka says:

  frumos film,merita vazut.mie una mi-a plakut.

Nume: 

Email: