2 Guns Online

2 Guns Online Subtitrat

2 Guns online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Comedie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

2 Guns online subtitrat in limba romana este un film de actiune cu elemente de comic. Un agent de politie de la DEA si un ofiter sub acoperire de la Spionajul Naval au primit misiunea de a se investiga unul pe celalt. Se pare ca cei doi baieti isi iau o teapa de zile mari chiar de la seful organizatiei de unde credeau ca fura bani.

Filmul 2 Guns online subtitrat in romana este un film de actiune gratis plin de suspans.

Doi criminali sunt arestati de catre politie dupa ce acestia se intalnesc cu un traficant de droguri pe nume Papi Greco. Spre nestirea unuia dintre politstii ce au facut aceasta operatie, Trench lucreaza sub acoperire si ii raporteaza superiorului sau ca nu a putut duce intelegerea la bun sfarsit si ca nu o sa mai aiba dovezi impotriva lui Greco.

Impotriva ordinilor primite de la superiorul sau din Guns gratis online, Trench se decide sa ramana totusi sub acoperire si sa-l asiste pe Stigman intr-o operatiune de furt. Acestia intentioneaza sa fure 3 milioane de dolari de la Greco, astfel incat sa il poate condamna pentru spalare de bani.

Mai tarziu in filmul 2 Guns online subtitrat, Trench se intalneste cu iubita sa Deb, ce pare sa mai aiba un iubit pe langa el, in timp ce Stigman, un alt ofiter sub acoperire primeste instructiuni sa il omoare pe Trench, astfel incat marina sa poate folosi banii furati din operatiunile sale.

Celor doi li s-a intins o capcana de catre cei de la CIA, si acum politistii nostri trebuie sa lucreze impreuna si sa returneze banii, iar pe langa asta trebuie sa mai ramana si in viata!

Sa vedem ce actori mai joaca in filmul 2 Guns online subtitrat in limba romana:

  • Bill Paxton – Earl
  • Mark Wahlberg – Stig
  • James Marsden – Quince
  • Paula Patton – Deb
  • Denzel Washington – Bobby
Related Posts

2 Guns Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul 2 Guns online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: