Sweet November Online

Sweet November Online Subtitrat

close

Rezumat la filmul Sweet November online subtitrat in romana : Nelson este un om din San Francisco devotat carierei sale de advertiser. Intr-o zi in timp ce dadea testul la scoala de soferi de la DMV – o intalneste pe Sara. Ea este foarte diferita de celelalte femei pe care le-a intalnit. Din cauza lui [...]

Rezumat la filmul Sweet November online subtitrat in romana : Nelson este un om din San Francisco devotat carierei sale de advertiser. Intr-o zi in timp ce dadea testul la scoala de soferi de la DMV – o intalneste pe Sara. Ea este foarte diferita de celelalte femei pe care le-a intalnit. Din cauza lui Nelson aceasta este data afara din examen si mai tarziu, tot in acea zi, aceasta in urmareste. Un lucru duce la altul si Nelson ajunge sa traiasca cu aceasta femeie pe toata perioada lunii Noiembrie – lucru care ii va schimba viata pentru totdeauna.

Filmul Sweet November Online cu subtitrare in limba romana


1108 - 468x60_ro

Nelson Moss (Keanu Reeves) este un om de afaceri tipic care isi dedică intreaga viaţa carierei sale. El o întâlneşte pe Sarah (Charlize Theron), o femeie foarte diferita de oricine altcineva. Aroganţa şi ignoranţa lui duce la lipsa ei de testare ei DMV şi ea decide să-l urmăriţi în jos să-l plătească pentru ce a facut. Ea ulterior el beguiles şi continuu cere-l pentru a petrece o lună cu ea, pentru a fi ei “Noiembrie”, pe promisiunea că va schimba viaţa. In noaptea aceea din filmul Sweet November online subtitrat, ea doarme cu el şi în ziua următoare un alt bărbat (Chaz) soseşte în apartament, un prieten de-al lui Sarah, care este capabil să identifice Nelson ca lui Sarah “Noiembrie”. Nelson consideră, pe bună dreptate, că ceva ciudat se întâmplă şi frunze. Sarah apoi se execută după Nelson şi, în final convinge-l să stea cu ea timp de o lună.

Pe tot parcursul lunii noiembrie experienţă de două ori foarte fericiţi împreună şi unele breakups. Sarah Nelson informează că Chaz a fost ea “Octombrie”. Chaz locuieste sub Sarah cu un alt prieten, cele două pot fi într-o relaţie gay, deşi acest lucru este clar ca Chaz a avut o relaţie sexuală cu Sarah cursul lunii octombrie. Sarah din Sweet November are, de asemenea, un câine şi lasa intermen de o lună pe Nelson sa stea cu ea. Aparent, aceasta este o apariţie regulată. La acest punct privitorul devine conştient de angajamentul lui Sarah de a face cât mai mult de bun ca ea poate fi la o varietate de subiecte, fie ele umane în cazul lui Nelson sau canin, în cazul câinelui. În cursul lunii Nelson analizează viaţa şi trecutul său în detaliu.

Va Recomandam Urmatoarele Filme Online:

Intouchables Online
Intouchables Online
Ondine Online
Ondine Online
The Last Song 2010 Online
The Last Song 2010 Online

12 Comentarii la acest film

 1. sorin says:

  Bai, mie nu mi-a placut acest film. Mi-a displacut rau de tot finalul – chiar nu ma asteptam!

 2. ancutza says:

  foarte frumos filmul :X

 3. Cristina says:

  diablilla, mai traiesti?

 4. Manda Mihai Marius says:

  ‎”Sweet November” ..minunat chiar as spune din multe privinte;e total eclipsat in arta de a iubi intru totul…Pacat de finalul unde “majoritatea” s-ar feri de o boala crunta inlaturand adevarul fata de partenerul sau,crezand ca asa ar proceda corect…Nu in ultimul rand cred si o spun cu toata sinceritatea ca iubirea nu e doar atunci cand persoana de langa tine e sanatoasa si frumoasa lasand doar loc imaginii si placerii sa joace in rolul iubirii..Iubirea e lasata de Dumnezeu in om pentru a-si desprinde tiparul obisnuit intr-unul nou unde “doar putini” se dedica si iubesc pana la capat ,indiferent de situatii…
  Am invatat de ce Dumnezeu a iubit chinul si suferinta lasand loc doar iubirii fata de noi;asa si noi oamenii suntem inzestrati chiar de natura si Creatie sa iubim fara a mai tine cont de noi,asta doar pentru cei ce s-au nascut cu asta si iubesc sa iubeasca la randul lor pe cineva .Asta ma duce cu gandul la citatul filozofului Cicero :”Daca inlaturi iubirea si gingasia,dispare tot farmecul vietii”, unde as completa ca daca ar fi ceva mai de pret sa dispara ar fi sufletul nostru.

 5. diablilla says:

  I just gave up a relationship of tree weeks because i have leukemia…A great man who ask me why should continue him life without the woman he loves?!…I love him with all my heart…just that we have met too late…I looked the movie and i saw the script of my life…
  Moments that i living now far away from him…expecting the end of torment…
  Feel the moment….because these things happen in real life too!!!…
  Loca-diabllilla

 6. diablilla says:

  Tocmai am renuntat la o relatie de 3 saptamani pentru ca sunt bolnava de leucemie…Un barbat extraordinar care ma intreaba de ce trebuie sa isi continue viata fara femeia pe care o iubeste,pe care il iubesc din toata inima…doar ca ne-am cunoscut prea tarziu….m-am uitat la film si am vazut scenariul vietii mele…clipele pe care le traiesc acum departe de el asteptand sa se sfarseasca chinul…..
  Traiti clipa….pt ca astfel de lucruri se intampla si in viata reala…..

 7. barbi says:

  marfa filmul

 8. fhfh says:

  superb film multummim admin

 9. diana says:

  f.frum filmul:xmerita vazut:P

 10. denisa says:

  categooric e cel mai bun film pe care l-am vzut!! merita premiul intai.

 11. damir says:

  super tare filmul

 12. just me says:

  un film care nu si va pierde valoarea niciodata,
  este deosebit din toate punctele de vedere,
  merita toata atentia

Scrie un comentariu despre acest film sau semnaleaza o problema

Nume: 

Email: