Max Payne Online

Max Payne Online Subtitrat

close

Filmul Max Payne online subtitrat in limba romana este o actiune din anul 2008 bazata pe jocul cu acelasi name facut de Remedy Entertainment. Scenariul a fost scris de Beau Thorne si filmul a fost regizat de John Moore. In film joaca starul Mark Wahlberg in rolul lui Max Payne si Mila Kunis in rolul [...]

Filmul Max Payne online subtitrat in limba romana este o actiune din anul 2008 bazata pe jocul cu acelasi name facut de Remedy Entertainment. Scenariul a fost scris de Beau Thorne si filmul a fost regizat de John Moore. In film joaca starul Mark Wahlberg in rolul lui Max Payne si Mila Kunis in rolul lui Mona Sax, Chris Ludacris Bridges in rolul lui Jim Bravura iar Beau Bridges in rolul lui BB Hensley. Filmul se invarte in jurul actului de razbunare, centrandu-se pe calatoria unui politist prin New York, in timp ce investigheaza moartea sotiei si a copilului sau.

Vizioneaza Gratis filmul Max Payne online cu subtitrare in limba romana


1108 - 468x60_ro

Detectiv Max Payne online este un veteran de trei ani în unitatea Cold Case din Departamentul de Politie din New York (NYPD). El este consumat cu investigarea şi găsirea ucigaşul soţiei sale, Michelle, şi copilul lor copil. Trevor, turnător lui Max, furnizează informaţii care să conducă la Max toxicomanilor trei într-o staţie de tren gol. Ele încearcă să jefuiască Max într-o baie; în schimb, Max îl interoghează pe unul dintre ei cu privire la asasinarea familiei sale, cu nici un rezultat. La apartament Trevor, Max îndeplineşte Natasha Sax, care devine într-o ceartă cu sora ei, Mona. Când furtunile de pe Natasha, căutările Max pentru ei în spate în cazul în care partiers folosesc droguri “Valkyr”. Max se confruntă în tăcere de către Jack Lupino, ci ia Natasha Max înapoi la petrecere. Anunţurile Max subtitrat cu tatuaje – Natasha isi doreşte informaţii despre ele, aşa că ea il invită înapoi la apartamentul sau. Cu toate acestea, atunci când Natasha încearcă să-l seducă pe Max subtitrat in romana, ea face comentarii insensibil despre soţia lui Payne online şi el o loveste.

În dimineaţa următoare, Natasha este găsita moarta, si portofelul lui Max este descoperit la locul crimei. Max devine principalul suspect în acest caz, cu partenerul său vechi, Alex Balder, luând parte la anchetă. Anunţurile Alex tatuaj pe bratul Natasha este similar cu cel găsit în dosarul de soţia lui Payne online subtitrat. Alex încearcă să contactaţi Max, dar cu nici un răspuns, el lasă repede pentru apartamentul lui Max. Atunci când Max Payne ajunge acasă, el găseşte uşa întredeschisă şi locul său un dezastru. Alex se află în interiorul şi în moarte ca Max investighează el este inconştient bătut din spate.

Va Recomandam Urmatoarele Filme Online:

Edge of Darkness 2010 Online
Edge of Darkness 2010 Online

2 Comentarii la acest film

  1. CSABY says:

    FRUMOS FILM MERITA VAZUT,MERGE PANA LA CAPAT,SUPER

  2. franco says:

    film fain ,pacat ca nu te lasa so vezi pana la capat! si nu este vorba de net slab la mine ,am 100 mbps! asta o numesc neseriositate firmei….

Scrie un comentariu despre acest film sau semnaleaza o problema

Nume: 

Email: