Inglourious Basterds Online

Inglourious Basterds Online Subtitrat

close

Inglourious Basterds online este un film subtitrat in romana in care actiunea se petrece in Franta care era ocupata de nazisti in timpul celui de-al 2-lea razboi mondial. Aici un grup de soldati americani evrei sunt trimis in Europa si devin cunoscuti sub numele de “The Basterds” pentru ca au fost alesi special pentru a [...]

Inglourious Basterds online este un film subtitrat in romana in care actiunea se petrece in Franta care era ocupata de nazisti in timpul celui de-al 2-lea razboi mondial. Aici un grup de soldati americani evrei sunt trimis in Europa si devin cunoscuti sub numele de “The Basterds” pentru ca au fost alesi special pentru a raspandi friica printre nazisti scalpandu-i si omorand-ui pe acestia. Lucrurile se schimba cand toti membrii echipei care vorbesc germana sunt ucisi.

Prima Parte – Filmul Inglourious Basterds online cu subtitrare in limba romana


Partea a II-a


1108 - 468x60_ro

În 1941, colonelul SS Hans Landa (Christoph Waltz), ajunge la o fermă de vaci în Franţa să-l interogheze Perrier LaPadite (Denis Menochet) zvonurile despre el se ascunde de familie evreiască Dreyfus. Landa convinge pe fermier să mărturisesc ascunde sub podea familiei sale. ordinele Landa apoi soldaţi SS în casă pentru a trage podeaua unde se ascund. Întreaga familie este ucis, cu excepţia Shosanna adolescente (Melanie Laurent), pe care Landa permite să evadeze.

În primăvara anului 1944, locotenentul Aldo Raine (Brad Pitt) recruteaza o echipa de opt soldaţi evrei americani în Italia pentru o misiune pentru a obţine în spatele liniilor inamice şi de teama de a aduce toate militari germani. El spune că soldaţii îi datorez fiecare o sută de scalp nazist. Ele operează cu un “nu iau prizonieri” atitudinea şi ajung să fie cunoscut sub numele de “Basterds”. Un supravietuitor al unui atac de “Basterds”, privare de Butz (Sönke Möhring), este intervievat de Adolf Hitler (Martin Wuttke). Butz cont de atac este prezentat în flashback-uri: echipa lui a fost o ambuscadă şi sergentul său a fost bătut până la moarte cu o bâtă de baseball de Sgt. Donny Donowitz (Eli Roth), cunoscută de către germani ca “Ursul evreu”. Butz apoi arată că Raine sculptate o zvastică în frunte cu un cuţit.

În iunie 1944, Shosanna-a asumat o noua identitate ca fiind “Emmanuelle Mimieux” şi funcţionează un cinematograf în Paris. Ea îndeplineşte Fredrick Zoller (Daniel Brühl), un lunetist german al cărui exploits eşti va fi celebrată într-un film de propaganda nazista, Stolz der Nation (Pride Nation). Acesta a fost inceputul la filmul Inglourious Basterds online gratis subtitrat in limba romana.

Va Recomandam Urmatoarele Filme Online:

G I Joe Retaliation Online
G I Joe Retaliation Online
Enemy at the Gates Online
Enemy at the Gates Online
Tears of the Sun Online
Tears of the Sun Online

2 Comentarii la acest film

  1. z.lucian 31 says:

    naspa

  2. gabriel says:

    partea a doua se incarca incredibil de greu,in rest super film.

Scrie un comentariu despre acest film sau semnaleaza o problema

Nume: 

Email: