The Lovely Bones Online

The Lovely Bones Online Subtitrat

close

The Lovely Bones online este un roman 2002 de Alice Sebold. Este povestea unei adolescente care, după ce a fost violat şi ucis, ceasuri de mână din cer ca familia si prietenii ei merg mai departe cu viaţa lor, în timp ce ea vine la termeni cu moartea ei. Romanul a primit o mare de [...]

The Lovely Bones online este un roman 2002 de Alice Sebold. Este povestea unei adolescente care, după ce a fost violat şi ucis, ceasuri de mână din cer ca familia si prietenii ei merg mai departe cu viaţa lor, în timp ce ea vine la termeni cu moartea ei. Romanul a primit o mare de laudă critice şi a devenit instantaneu un bestseller.O adaptare a romanului film, regizat de Peter Jackson, care a cumpărat drepturile de personal, a fost lansat în cinematografele americane pe 15 ianuarie 2010 şi a fost lansat în Marea Britanie pe 15 februarie 2010.

Filmul The Lovely Bones Online cu subtitrare in limba romana


1108 - 468x60_ro

La data de 6 decembrie 1973, în Norristown, Pennsylvania, o suburbie din Philadelphia, Susie Salmon are o comandă rapidă, că ea durează de obicei, acasa de la scoala ei. Ea este abordată de către un vecin, George Harvey, un bărbat în jur de 30 de ani, care locuieşte singur şi construieşte căsuţe pentru păpuşi pentru un trai. El a convinge-o să intre într-o den subteran el a fost recent construit în apropiere. Odată ce ea intra, el violuri şi crime ei, dezmembra corpul ei şi punerea sa în condiţii de siguranţă. fuge lui Susie spiritul spre cer ei personal.

Familia Somon la început refuză să accepte faptul că Susie a fost ucis, până la cotul lui Susie este găsită de un vecin de câine. Vorbesc de poliţie la Harvey, găsirea el ciudat, dar văd nici un motiv să-l suspecteze. Jack, tatal lui Susie, devine suspicios şi mai târziu începe să obseda despre Harvey; sora lui Susie Lindsey vine să împărtăşească aceste suspiciuni. Jack, consumat cu vinovăţie de peste nu a fost în măsură să protejeze fiica lui, rămâne în concediu prelungit de la locul de muncă şi de izolate de el însuşi la domiciliu, deşi el devine foarte strânsă cu fiul său, Buckley, cel mai mic copil, care încearcă să facă acest sens de toate ca el incepe scoala.

Într-o zi întârziere, în vara un detectiv pe nume Len Fenerman vine să-i spuneţi Salmons că poliţia au epuizat toate sunt în scădere şi conduce ancheta. În acea noapte, în studiul său, Jack se uită pe fereastră şi vede o lanternă în lanul de porumb. Crezand ca acesta să fie Harvey întoarce pentru a distruge dovezile, pe care o conduce să-l confrunte cu o bâtă de baseball. Acesta se dovedeşte a fi cel mai bun prieten lui Susie, Clarissa, şi prietenul ei Brian. Brian şi lupta Jack, Jack şi Brian hit-uri cu BAT. Ca urmare el trebuie să aibă o intervenţie chirurgicală de înlocuire a genunchiului. In urma acestui fapt, sotia sa Abigail începe o aventură cu Fenerman, un văduv.

Va Recomandam Urmatoarele Filme Online:

Proof Online
Proof Online
The Phantom of the Opera Online
The Phantom of the Opera Online
The Words Online
The Words Online

8 Comentarii la acest film

 1. VICTORIA says:

  Merita vazut si comentat de persoane inteligente nu de toti stupidoni

 2. ZobBy says:

  Nu-i adevarat ! Filmul e genial ! Actrita princiapala a jucat super !! LA fel ca in Hanna ! Si ea a primit si rolul principal in filmul Gazda – ,,The Host” , dupa cartea scrisa de Staphanie Meyer , autoare Twillight ! Si credeti-ma am citit toata seria Twillight si am citit si Gazda si nici n se copara . Gazda e o carte geniala !! Abia astept . ;)

 3. ligaga says:

  woow nul lam vzt,dar dupa cum spuneti voi……
  dezatroos

 4. ligaga says:

  woow nul lam vzt,dar dupa cum spuneti voi……
  dezatroos

 5. ligaga says:

  woow nul lam vzt,dar dupa cum spuneti voi……

 6. mariameg says:

  rahat mai mare k asta nu am vazut

 7. picincuadelina says:

  cea mai mare porcarie de film stau si ma antreb cum poate sa i placa cuiva asa ceva am adormit an timpul vizionarii filmului

 8. NELY says:

  DE NOTA 10

Scrie un comentariu despre acest film sau semnaleaza o problema

Nume: 

Email: