The Spirit Online

The Spirit Online Subtitrat

close

Filmul The Spirit online subtitrat : Pe aceste strazi inselatoare un om trebuie sa vina. Un erou nascut, ucis, si renascut. Cand un politist pe nume Denny Colt se intoarce din morti sub numele The Spirit, un erou a carui misiune este de a lupta impotriva fortelor raului din umbrele orasului Central City. The Octopus [...]

Filmul The Spirit online subtitrat : Pe aceste strazi inselatoare un om trebuie sa vina. Un erou nascut, ucis, si renascut. Cand un politist pe nume Denny Colt se intoarce din morti sub numele The Spirit, un erou a carui misiune este de a lupta impotriva fortelor raului din umbrele orasului Central City. The Octopus care omoara pe oricine are nesansa sa-i vada fata are un plan in minte – sa stearga orasul de pe fata pamantului. The Spirit ia urmele acestui ucigas cu sange rece si tot intampina o femeie atragatoare de-alungul drumului care ori vrea sa-l seduca, sa-i iubeasca ori sa-l omoare pe eroul mascat.

Filmul The Spirit Online cu subtitrare in limba romana


1108 - 468x60_ro

The Spirit online subtitrat este trezit de către iubita lui Dr. Ellen Dolan (Sarah Paulson), fiica de comisar de poliţie Dolan (Dan Lauria). Par a fi în perfectă de sănătate, în ciuda împuşcaţi lui (ceva care a apărut de multe ori aparent înainte), The Spirit este reticent în a fi admis la un spital, dar insistă asupra lui Ellen. El este şocat să observaţi un medalion de aur în mâna lui Sussaman; o bucată ruptă de la mai devreme de nisip Saref gâtul lui. El este berated de comisarul Dolan, singura persoană care cunoaşte adevărata identitate a Spiritului, pentru pierderea a doi ofiţeri din cauza merge după Octopus fără permisiunea sau de rezervă.

Medalion cu nisip Saref contine poze cu un mult mai tânăr Denny Colt (Johnny Simmons) şi Nisip (Seychelle Gabriel). Cei doi au crescut împreună în Central City. Denny cumparat de nisip medalionul ca un cadou pentru a satisface dragostea fata de diamante şi alte astfel de “lucruri strălucitoare”, inclusiv lânii de aur de Jason şi argonautilor. Au trait fericiti pana la tatăl nisip, un politist, a fost împuşcat accidental într-o noapte într-o luptă între un mafiot si unchiul Denny’s, un spălat-up (şi, probabil, alcoolice) pugilist care apoi se sinucide. Nisip a spus ca ura acum politisti. Fug spre Europa, ea nu a fost niciodată auzit de la din nou timp de cincisprezece ani. Acesta concluzionează că dorinţele ei de tineret au evoluat într-o carieră penale.

Va Recomandam Urmatoarele Filme Online:

The Avengers Online Subtitrat Online
The Avengers Online Subtitrat Online
The Incredible Hulk Online
The Incredible Hulk Online
Hellboy 2: The Golden Army Online
Hellboy 2: The Golden Army Online

3 Comentarii la acest film

  1. ramona says:

    c-am plictisitor filmul

  2. florin_ioan90 says:

    e tare filmu;)

  3. chanel says:

    salut

Scrie un comentariu despre acest film sau semnaleaza o problema

Nume: 

Email: