Sherlock Holmes 2009 Online

Sherlock Holmes 2009 Online Subtitrat

close

Sherlock Holmes 2009 online subtitrat in romana rezumat : Dupa ce in final l-au prins pe criminalul in serie Lordul Blackwood , un asa zis vrajitor, legendarul Sherlock Homlmes si Dr. Warson pot sa treaca inca un caz rezolvat pe lista succeselor acestora, dar cand lordul Blackwood se intoarce misterious din mormant si reincepe din [...]

Sherlock Holmes 2009 online subtitrat in romana rezumat : Dupa ce in final l-au prins pe criminalul in serie Lordul Blackwood , un asa zis vrajitor, legendarul Sherlock Homlmes si Dr. Warson pot sa treaca inca un caz rezolvat pe lista succeselor acestora, dar cand lordul Blackwood se intoarce misterious din mormant si reincepe din nou sa omoare Holmes trebuie sa-i ia din nou urma. Cei doi detectivi trebuie sa puna cap la cap toate indiciile…intre timp Holmes isi baga nasul in viata amoroasa a partenerului sau si trebuie sa faca fata cu brio la tentantiile fostei sale Irene Adler. Filmul este foarte bun – vi-l recomand.


Filmul Sherlock Holmes online cu subtitrare in limba romana


1108 - 468x60_ro

Un mod bun de a readuce la viata un clasic – renumitul Sherlock Holmes film accepta sa ia urmele unui criminal in timp ce are mari probleme cu stilul de viata pe care il duce. Guy Ritche ne arata ca este facut pentru a tine audienta tintita inspre ecran doua ore. Se pune mai mult accent pe conturarea personajelor Holmes si pe Watson care incearca sa dezlege misterul la care se adauga putina actiune pentru a pune povestea pe roate. Sherlock Holmes in romana si Watson (Jude Law) sunt amandoi doua personaje carismatice iar scenariul este foarte bine pus la punct…precum si toate detaliile ce tine de costume, prezentarea cadrului vechi a Londrei – din lista de pe filme gratis online.ro pot spune ca este in top.


Nota filmului : 6.7/10 din 60000 de voturi
Actori :
Robert Downey Jr. - Sherlock Holmes
Jude Law - Dr. John Watson
Rachel McAdams - Irene Adler
Mark Strong - Lord Blackwood

Va Recomandam Urmatoarele Filme Online:

Taken 2 Online
Taken 2 Online
The Girl with the Dragon Tattoo Online
The Girl with the Dragon Tattoo Online
The Raven Online
The Raven Online

4 Comentarii la acest film

 1. MovieTime says:

  MERITA VAZUT !!!!!
  Nota 9.50
  Filmul in sine mi-a placut ,povestea , actorii , dar totusi parca Sherlock Holmes nu are caracterul celor din carti , nu am citit toate cartile si povestile despre el , dar din ce am citit eu nu se purta chiar asa.
  A da si subtitrarea de cacao , erau unele propozitii care se schimbau ca naiba nu aveam timp nici sa vad primul cuvant.

 2. angel69 says:

  merita vazut………..l-am vazut mai de mult, nota 9,50 de la mine

 3. cristi says:

  da,grozav film.merita vazut.nota 10

 4. cnn says:

  un film excelent ….. merita vazut ….. actori fabulosi ….. asa da film …. din pct. meu de vedere asemea filme rar sunt facute….. nota 10 !!

Scrie un comentariu despre acest film sau semnaleaza o problema

Nume: 

Email: