Filmul 2012 Online

Filmul 2012 Online Subtitrat

close

Filmul 2012 este o aventura despre un cataclism global care aduce sfarsitul lumii pe care o stim si care spune povestea celor care au supravietuit. Doctorul Adrian Helmsley face partea din echipa globala de investigatii a scoartei pamantului. Acesta descopera un effect devastator pe care radiatiile de la exploziile solare l-au produs, si anume ca [...]

Filmul 2012 este o aventura despre un cataclism global care aduce sfarsitul lumii pe care o stim si care spune povestea celor care au supravietuit. Doctorul Adrian Helmsley face partea din echipa globala de investigatii a scoartei pamantului. Acesta descopera un effect devastator pe care radiatiile de la exploziile solare l-au produs, si anume ca centrul pamantului se incalzeste si mai tare. Acesta il avertizeaza pe presedintele americii Thomas Wilson ca scoarta pamantului devine instabila si fara a se lua masuri pentru a salva macar o parte din populatie, intreaga rasa umana este condamnata. Intre timp scriitorul Jackson Curtis da peste aceleasi informatii. Pe cand conducatorii lumii se intreg in a construi “arci” pentru a scapa de ce va sa vina, Curtis se lupta pentru a gasi si el o cale de a-si salva familia. Intre timp un vulcan erupe si un cutremur de magnitudine fara precedent produc haosul in lume.

Filmul 2012 Online cu subtitrare in limba romana


1108 - 468x60_ro


Server 2 Partea I


Server 2 Partea IIÎn 2009, geologul american Adrian Helmsley învaţă că neutrinii de la un episod acut solare masive sunt provoacă temperatură de nucleul Pământului pentru a creşte rapid. Adrian informeaza Casa Albă şef de stat major Carl Anheuser şi Preşedintele Statelor Unite Thomas Wilson, că aceasta va declanşa un lanţ de catastrofe naturale catastrofale. Wilson, împreună cu alţi lideri internaţionali, începe un proiect masiv, secrete menite să asigure umanităţii supravietuieste. Aproximativ 400.000 de oameni sunt alese la bordul navelor numit “Arks”, care sunt construite în Himalaya. Finanţarea suplimentară pentru proiect este ridicată de vânzare a biletelor la sectorul privat pentru un miliard de euro de persoană. Pana in 2011 au început să se mute comorile umanităţii valoroasă la Himalaya, pentru ca istoria lor poate supravieţui atunci când vine sfârşitul.

În 2012, Curtis Jackson este un scriitor de science-fiction din Los Angeles, care lucrează cu fracţiune de normă în calitate de conducător Limuzină pentru miliardarul rus Iuri Karpov. Jackson, fosta sotie a lui Kate şi copiii lor Noe şi Lily locuiesc cu prietenul Kate, chirurgul plastician si pilot amator, Gordon Silberman. Jackson ia Noe şi Lily campinguri din Parcul Naţional Yellowstone, unde-l întâlnesc pe Charlie Frost, care găzduieşte un show de radio din parc. trimiteri Charlie o teorie care sugerează mesoamericane Long Contele Calendar prezice că fenomenul 2012 este de gând să apară, şi pretinde că are cunoştinţe şi o hartă a proiectului chivotului. Familia se întoarce acasă ca activitatea seismica creşte foarte mult de-a lungul coastei de vest. Jackson creste suspecte si chiriile un plan de salvare a familiei sale. El colecteaza familiei sale şi Gordon ca deplasarea scoarţa Pământului începe, şi ei de evacuare stricte Los Angeles, folosind un Cessna 340 ca aceasta să se scufunde în Oceanul Pacific.

Va Recomandam Urmatoarele Filme Online:

Robocop Online
Robocop Online

28 Comentarii la acest film

 1. george says:

  e super

 2. Chanter Cezar says:

  In viziunea mea,filmul este bun,oarecum pro-american.Merita vazut bineinteles,iar ca sa nu ne dam un verdict pro sau contra acestui zvon 12.12.2012,hai mai bine sa ne intrebam bunicii despre lucrariile facute de Partidul Comunist intre anii 1940-1987 in Muntii Carpati.Nu este o fraza goala,este un inceput spre cunoastere ;) Hint-Google Maps

 3. Jake says:

  cel mai tare film din istorie!:D

 4. bucur andrei says:

  cel mai tare film din istorie!:D

 5. aris says:

  o superporcarie salvata doar de efecte speciale!un fel de indiana jones mai mult fantastic decat stiintific cu un scenariu apocaliptic nerealist care sta doar in capul americanilor!

 6. orland says:

  nu e adv filmul:))

 7. orland says:

  ce vrajeala, nu e adv filmul=))

 8. andrei says:

  lam mai vazut de 5 ori

 9. slavescu adrian razvan says:

  un film super tare …..

 10. BOGDAN says:

  Tare filmul:)

 11. mihai says:

  un film care te tine cu sufletu la gura merita vazut box box

 12. dani says:

  super,super…asa ca ar trebui sa fim mai buni si sa nu facem diferenta care-i bogat si care-i sarac..suntem toti la fel….cel mai tare film..

 13. Gabi says:

  Buna treaba.

 14. JaKe says:

  LoL Vati Speriat la Film=))
  Thoamne Filmu e kel ma i kalumea film din lume xD
  Mai ales cand lua foc tot si cutremurele xD
  Nyky makar nu mam speriat
  Da na…Ce sa facem xD

 15. ana says:

  e frumos filmul ?

 16. rainbow says:

  E prea tare filmul asta!Mi sa facut pielea de gaina knd l-am vazut.Pot sa spun k e cel mai tare film pe kre l-am vazut vreodata.Merita vazut.

 17. JaKe says:

  Filmul….E tare super xD
  Deshy pentru uni ca sa stiti …e doar o ideie…
  Sfarsitul vine la draq…….
  Nimenhi nu stye…pt toti kare au crezut ka in 2012 e sfarsitu…………
  Orkum dc e lA HORRROR?
  Kare sa speriat e prost :P
  xD
  :bd la film

 18. tyty says:

  ce mi-as dorii sa fie adevarat,,,filmul este bun recomand la sfarsit de saptamana sa-l vizionati ampreuna cu prietenii,,,,,nu se stie

 19. bogdan says:

  Uitativa e bun filmu dar sfarsitul al veti vedea la anu =))

 20. cristina says:

  frumos filmul

 21. stefania says:

  e frumos pt cine poate sal vada eu lam vazut pe ttorent pwp pe toti nu cred c se va intampla asa poate da poate nu

 22. buty says:

  angajez lunetist!

 23. florian says:

  frumos filmul pt cine l-a vazut:D

 24. Deea . says:

  Nu Mergee :(

 25. MARYOO says:

  SUPER FILMUL .. MI-A PLACUT MERITA VAZUT.. ESTE CA SI O IDEIE CA-M CUM AR FII SUNETUL FOARTE BUN..COLOANA SONORA .. MERIT VAZUT ORI CUM STIU CA ATUNCIA NIMENIA NU VA MAI AVEA TIMP NICI SA CLIPESACA.. UITATIVA SI VETI INTELEGE O ZII BUNA

 26. RamyX says:

  se poate da mai in fata?

 27. admin says:

  eu l-am vazut…da e frumos…mai ales la inceput aveai senzatia ca te uiti la un horror

 28. crbl says:

  e frumos filmul
  cine la vazut ?

Scrie un comentariu despre acest film sau semnaleaza o problema

Nume: 

Email: