Letters to Juliet Online

Letters to Juliet Online Subtitrat

close

Letters to Juliet online este un film despre o tanara – Sala Sophie (Amanda Seyfried) care este un verificator la revista The New Yorker si care visează să devină scriitor, dar şeful ei, Bobby, nu-i împărtăşeşte dorinta. Logodnicul lui Sophie, Victor (Gael García Bernal), este pe cale de a deschide un restaurant italian in centrul [...]

Letters to Juliet online este un film despre o tanara – Sala Sophie (Amanda Seyfried) care este un verificator la revista The New Yorker si care visează să devină scriitor, dar şeful ei, Bobby, nu-i împărtăşeşte dorinta. Logodnicul lui Sophie, Victor (Gael García Bernal), este pe cale de a deschide un restaurant italian in centrul orasului New York. Pentru a sărbători, cei doi pornesc într-un pre-luna de miere la Verona, Italia. care pleaca in vacanta dinspre America catre Italia unde gaseste o scrisoare “letter to Juliet” – lasata de unul din miile de voluntari care au raspuns la scrisorile adresate Julietei.


Filmul Letters to Juliet online subtitrat in limba romana


1108 - 468x60_ro

Sala Sophie (Amanda Seyfried) este un verificator de fapt, la revista The New Yorker, care visează să devină scriitor, dar şeful ei, Bobby, nu împărtăşeşte doreşte ea. logodnicul lui Sophie, Victor (Gael García Bernal), este pe cale de a deschide un restaurant italian in centrul orasului New York. Pentru a sărbători, cei doi pornesc într-un “pre-luna de miere” la Verona, Italia. Din păcate pentru Sophie, Victor pare prea preocupat în găsirea celor mai bune vinuri şi brânzeturi pentru restaurant si are abia timp pentru ea. În timp ce el este într-o zi, Sophie merge obiectivele turistice şi vine în casa unde se presupune că a trăit Julieta Capulet şi ceasuri în veneraţie ca numerosi oameni se adună să scrie scrisori la Julieta despre lor iubeşte şi post-le pe perete Julietei. Sophie scrie de acest lucru în jurnal ei timp de câteva ore şi se aşează pe o bancă, de aşteptare pentru închidere, pentru a vedea ce devine din scrisori. O tânără italiană vine pentru a colecta scrisori, pune-le pe toate într-un coş de paie, şi Sophie ei urmează la un restaurant unde femeia se întâlneşte cu alte trei femei, care se arată a fi “secretarilor Julieta”, a scris inapoi la fiecare dintre litere. A doua zi, Sophie ajută Isabel, unul dintre secretarii, să ia scrisori. O caramida pierde cade, iar în spatele ei este un pachet şifonat,. Sophie descoperă că este o scrisoare 1957 scris de Claire, o femeie englez, care în timp ce în Italia studia arta, a căzut în dragoste cu Lorenzo Bartolini. Când el a rugat-o să fugă cu el, ea nu a arătat până la Julieta şi a scris despre asta. Sophie scrie înapoi.

Câteva zile mai târziu, un tanar englez ajunge. Charlie (Chris Egan) relevă faptul că, deoarece Sophie a răspuns bunica lui este acum aici pentru a gasi dragostea. Când Sophie solicită să îndeplinească Claire, Charlie spune nu, dar Sophie îl urmează şi este introdus pentru a Claire (Vanessa Redgrave), care este mai mult decât fericit să îndeplinească “Julieta”. Împreună, cele trei decid să se angajeze într-o călătorie pentru a găsi toate Bartolinis Lorenzo lângă Siena, Italia, unde, spune Claire Lorenzo bucurat intotdeauna. Cele trei îndeplinesc multe Lorenzo Bartolinis, dar nici una dintre ele par a fi dreptul de una, după cum spune Claire ea va fi capabil pentru a vedea care este Lorenzo prin ochii lui albaştri.

Va Recomandam Urmatoarele Filme Online:

Boat Trip Online
Boat Trip Online
Taken 2 Online
Taken 2 Online
Borat Online
Borat Online

3 Comentarii la acest film

 1. admin says:

  am sa vad trimit mail daca acest lucru se va intampla

 2. Ioana says:

  Pe toate site-urile acest film apare ca fiind subtitrat, insa subtitrarea lipseste cu desavarsire.Puteti remedia situatia?

 3. doina says:

  nu are subtitrare
  desi scrie ca are ,se ce????

Scrie un comentariu despre acest film sau semnaleaza o problema

Nume: 

Email: