Sex and the City Online

Sex and the City Online Subtitrat

close

Sex and the City 2 online este unul din filmele gratis online subtitrate in romana care vor aparea in scurt timp pe filmegratisonline.ro. Doi ani de zile au trecut de cand Carrie Bradshaw il are sub picior pe Mr. Big Preston, omul cu care a vrut intotdeauna sa fie. Prietena ei Charlotte are de-aface cu [...]

Sex and the City 2 online este unul din filmele gratis online subtitrate in romana care vor aparea in scurt timp pe filmegratisonline.ro. Doi ani de zile au trecut de cand Carrie Bradshaw il are sub picior pe Mr. Big Preston, omul cu care a vrut intotdeauna sa fie. Prietena ei Charlotte are de-aface cu “cei doi teribili” ai fiicei sale iar Carrie trebuie sa fie ingaduitoare in relatia sa caci lui Big ii place sa se uite la filme vechi in alb si negru la televizor si sa manance fast-food, ceea ce nu prea ii convine lui Carrie caci nu se mai simte fata libera, gata de petrecere – cum era. Intretimp, Miranda are de-aface cu un sef care nu poate sa tina in frau o inteligenta si puternica femeie.


Filmul Sex and the City 2 online subtitrat in limba romana


Partea a II-a


1108 - 468x60_ro

Sex and the City 2 online cu subtitrare in limba romana începe cu o retrospectivă la modul în care Carrie (Sarah Jessica Parker) îndeplineşte pentru prima dată Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) şi Miranda (Cynthia Nixon), în floarea Studio 54. Filmul apoi sare în prezent, la doi ani după evenimentele din primul film. La nunta Connecticut, de acelaşi sex de la Stanford Blatch (Willie Garson) şi Marantino Anthony (Mario Cantone), Liza Minnelli apare într-un medalion şi cântă lui Beyonce, “Single Ladies (Pune un inel pe el)”. Cei patru prieteni s-au locuieste acum care sunt mai stresante decât înainte: Toate sunt căsătoriţi, cu excepţia pentru Samantha, care are acum 52 şi încearcă să păstreze libidoului ei în viaţă timp ce se ocupă cu menopauza; Charlotte’s doi copii sunt o mână şi lui Carrie căsătoria cu Mr. Big (Chris Noth) sa stabilit, chiar dacă acestea sunt diferite cu privire la modul de petrecere a timpului liber: ea vrea mereu sa iasa, el ar prefera să rămână acasă şi de televiziune ceas unele seri.

Samantha este abordată de un seic arab să conceapă o campanie de PR pentru mediul de afaceri, iar el se oferă să zboare ea si prietenii ei pe o vacanta de lux, cu toate cheltuielile plătite la Abu Dhabi. În timp ce în Abu Dhabi, Carrie se execută în iubita fostului său, Aidan (John Corbett), şi este de acord la o partida de sex in the city 2. Într-un moment de pasiune, cele două sărut. Carrie se ocupă cu întrebarea dacă sau nu să-i spun Big. Samantha îi spune să dormi pe ea în timp ce Miranda reflectează asupra evenimentelor din filmul precedent, atunci când soţul ei, Steve (David Eigenberg), ia spus despre afacerea lui şi cum, în timp ce a ajutat clar conştiinţei sale, a fost ceva ce ea nu a fost atât de sigur că ea a vrut să ştie în retrospectivă dat luni, ea a luat pentru a recupera. Carrie optează pentru a apela Big din Abu Dhabi să-i spun. Anterior, în seria de televiziune, Carrie a avut o aventură cu Big-apoi anterior căsătorit în timp ce dating Aidan, care se încheie relaţia lor. Sex and the city 2 online cu subtitrare in limba romana va aparea in curand.

Va Recomandam Urmatoarele Filme Online:

Boat Trip Online
Boat Trip Online
Borat Online
Borat Online
There's Something About Mary Online
There's Something About Mary Online

2 Comentarii la acest film

  1. mady says:

    Superb,un film ce merita vazut….

  2. silvia says:

    Extraordinar. mult peste asteptarile mele s-a ridicat filmul. MINUNAAAAAAAAAAAAAAAT!!! Le ador pe fetele astea :)

Scrie un comentariu despre acest film sau semnaleaza o problema

Nume: 

Email: