Spiderman 3 Online

Spiderman 3 Online Subtitrat

close

Urmareste Spiderman 3 online cu subtitrare in romana unde spre deosebire de celelalte dati – vedem acum o imbunatatire in viata tanarului Peter Parker care o duce bine la scoala, prietena sa MJ Watson il iubeste si tot orasul il admira pentru faptul ca lupta impotriva crimei ca Spider-Man. Fostul sau prieten care acum ii [...]

Urmareste Spiderman 3 online cu subtitrare in romana unde spre deosebire de celelalte dati – vedem acum o imbunatatire in viata tanarului Peter Parker care o duce bine la scoala, prietena sa MJ Watson il iubeste si tot orasul il admira pentru faptul ca lupta impotriva crimei ca Spider-Man. Fostul sau prieten care acum ii este dusman – Harry Osborn a devenit noul Goblin si doreste sa razune moartea tatalui sau, omorandu-l pe Spider-man. Intr-o noapte, un simbiot de natura extraterestra aterizeaza in vecinatatea lui Peter si se ataseaza pe costumul de spider, transformandu-l in unul de culoare neagra si in plus ii sporeste puterile eroului nostru. Flint Marko, un fugar, devine subiectului unui experiment molecular in urma caruia devine The Sandman (Omul de Nisip) – noul inamic a lui Spiderman.

Filmul Spiderman 3 gratis online subtitrat in romana


1108 - 468x60_ro

Mai târziu, în timpul unui festival de onorarea Spider-Man pentru a salva viata lui Gwen Stacy, Sandman încearcă să jefuiască un automobil blindat, şi overpowers Spider-Man. tatal lui Gwen, ofiţer de poliţie Capitanul Stacy, informeaza târziu Petru şi mătuşa May că Marko este cel care a ucis Ben Parker. Un răzbunător Peter aşteaptă Marko a intra în grevă din nou. Obligaţiuni simbiot cu costumul său în timp ce el este adormit; Petru trezeste agăţat de un zgârie-nori din centrul Manhattan-ului şi descoperă că nu numai că are costumul lui sa schimbat, dar puterile sale au fost îmbunătăţite de asemenea. Poate că valorificarea lui Petru stadiul actual în conflict şi angoase de spirit, costum negru scoate mai razbunator, egoist şi arogant latură a personalităţii lui Petru. Purtarea costum nou, Peter localizează Flint Marko, lupte-l într-un tunel cavernos metrou subteran şi, după descoperă că apa poate dizolva corp Marko lui, rips deschis unei conducte de apă de mare pentru a oferi ceea ce el consideră a fi un torrent letale de apă, reducând Sandman la noroi.

Schimbare în personalitatea lui Petru înstrăinează Mary Jane, a cărui carieră este floundering, şi ea gaseste consolare cu Harry. Harry recuperează de amnezie său şi, îndemnat de către o aparitie a tatălui său mort, forţele Mary Jane să te desparţi cu Peter. După ce Mary Jane frunze Petru, afirmând ea este în dragoste cu un alt barbat, Harry îl întâlneşte la un restaurant şi pretinde a fi alt om. Mai târziu, Petru îl confruntă la conacul Osborn. Cu ajutorul costum negru, Peter este victorios într-o luptă brutală, care lasă fata lui Harry desfigurat. Influenţat de costum, Peter expune şi umileşte Eddie Brock, un fotograf independent rivale, care tocmai a câştigat statutul de star peste noapte la goarna zilnic prin trimiterea de fotografii care arată botezat Spider-Man se presupune a fi un criminal. J. Jonah Jameson devine vânt de fotografii şi Jameson incendii Eddie Brock. modificări Petru cum a rochiilor şi modifică coafura lui şi începe să se comporte ca un bădăran încrezut. Între timp, recuperează Sandman din cauza rănilor sale, care au supravieţuit cumva atac Spider-Man.

Va Recomandam Urmatoarele Filme Online:

The Amazing Spider-Man Online
The Amazing Spider-Man Online
The Amazing Spider-Man Online
The Amazing Spider-Man Online
Spiderman 2 Online
Spiderman 2 Online

3 Comentarii la acest film

  1. ioana says:

    este super fain

  2. cristina says:

    nu inte;eg trb sa il las 10 min ca sa nu se blocheze?

  3. robertst says:

    cel mai misto film vazut vreodata

Scrie un comentariu despre acest film sau semnaleaza o problema

Nume: 

Email: