Wedding Crashers Online

Wedding Crashers Online Subtitrat

close

Wedding Crashers gratis online subtitrat este un film in care John Backwith si Jeremy Grey sunt prieteni si parteneri in afaceri, dar nu niste parteneri obisnuiti fiindca hobby-ul lor este de a strica nunti. Cu sarmul lor acestia ajung sa se implice in orice nunta, si sa ajunga la inima oricarei mirese…pentru o noapte. Dar [...]

Wedding Crashers gratis online subtitrat este un film in care John Backwith si Jeremy Grey sunt prieteni si parteneri in afaceri, dar nu niste parteneri obisnuiti fiindca hobby-ul lor este de a strica nunti. Cu sarmul lor acestia ajung sa se implice in orice nunta, si sa ajunga la inima oricarei mirese…pentru o noapte. Dar la cel mai mare eveniment social al anului, John incalca regulile si se indragosteste de Claire Cleary, fiica secretarului de la trezoreria Statelor Unite, William Cleary, iar Jeremy este lasat la mila surorii acesteia Gloria. Fiind acolo pentru prietenul sau, Jeremy merge pe urmele lui John la marea proprietate a familiei pentru un weekend care ar putea fi prea salbatic pentru acesti doi profesionisti.


Filmui Wedding Crashers online subtitrat in romana


1108 - 468x60_ro

Odată acolo, Jeremy, John, şi alţi membri ai familiei să joace un meci de fotbal touch, care se încheie cu Jeremy fiind grav rănit de un sac de peste-agresiv. Gloria tinde să-l, în timp ce încerca să-l intretina relatii sexuale, în acelaşi timp. La cina mai târziu în acea seară, Gloria oferă Jeremy unui loc de muncă mână sub masa, în timp ce John crampoane vin sac cu ochi-picături. Sack devine bolnav, care permite în continuare conecta cu Claire John, şi sunt de acord să merg la o plimbare împreună următoarele cină. John se duce în camera lui de a schimba pantofii lui, dar soţia lui William Kathleen face John mângâia sânii chirurgical-îmbunătăţite, apoi eşecuri acţiunile sale, mult la confuzia lui Ioan. Mai târziu în acea noapte, legături Gloria până Jeremy şi violuri-l, cu toate acestea ea crede că este de a lua cuvintele lui la inima prin fiind mai aventuros sexual (ea este în cele din urmă o face în credinţa că ea este nevinovat face ce vrea). Mai târziu, Gloria fratele lui homosexual Todd vine să-l vadă. încasările Todd pentru a încerca să seducă Jeremy, care este de succes şi rezultate numai în Jeremy devenind incomode şi îngrijoraţi pentru siguranţa lui.

Va Recomandam Urmatoarele Filme Online:

Pride and Prejudice Online
Pride and Prejudice Online
The Promotion Online
The Promotion Online
Virgin Territory Online
Virgin Territory Online

4 Comentarii la acest film

 1. radu says:

  frate filmu merge chiar bine si eu lam vazut din canada fara nici o problema
  ps sufer film

 2. Ultor says:

  e foarte fain!!!!
  dar nu merge tot si ma gandeam ca poate faceti ceva in legatura cu asta:

 3. Ultor says:

  e foarte fain!!!!
  dar nu merge tot si ma gandeam ca poate faceti ceva in legatura cu asta:

 4. Bitza GL ! says:

  filmul e dragut pacat ca se vede doar 10-15 min din el dc. ?

Scrie un comentariu despre acest film sau semnaleaza o problema

Nume: 

Email: