No Strings Attached Online

No Strings Attached Online Subtitrat

close

No Strings Attached online cu subtitrare in limba romana: Emma (Natalie Portman) si Adam (Ashton Kutcher) sunt doi prieteni care din intamplare dau unul peste altul dupa mai multi ani in care nu s-au vazut deloc. Adam cade in depresie cand afla ca excentricul sau tata (Kevin Kline) care a fost un starul TV al [...]

No Strings Attached online cu subtitrare in limba romana: Emma (Natalie Portman) si Adam (Ashton Kutcher) sunt doi prieteni care din intamplare dau unul peste altul dupa mai multi ani in care nu s-au vazut deloc. Adam cade in depresie cand afla ca excentricul sau tata (Kevin Kline) care a fost un starul TV al show-ului “Great Scott” are o relatie cu fosta sa prietena. Determinat sa urce din nou in vagon Adam incepe sa sune fiecare femeie din agenda sa. A doua zi acesta se trezeste din mahmureala si afla ca i-a trimis un mesaj Emmei si ca a venit in casa unde locuieste ea impreuna cu alti colegi de servici de-ai ei. Emma il conduce pe Adam la ea in dormitor iar cei doi incep sa faca sex.

Server 1 No Strings Attached online cu subtitrare in limba romana


1108 - 468x60_ro

Deoarece Emma nu crede in dragoste – ea consideră că “nu există doi oameni au fost meniti să fie împreună pentru totdeauna” – Emma ii propune lui Adam sa aiba o relatie bazata doar pe sex, stabilirea unor reguli de bază pentru fiecare pentru a preveni alte relaţia lor să devină prea grave. Primele lucruri merg bine, dar apoi Adam începe să devină gelos pe posibilitatea ca Emma sa se implice cu un alt medic, Sam. Deşi nega că el este gelos, Adam începe sa se prezinte in fata ei cu daruri, pe care ea nu le agreeaza.

Adam devine mai înnebunită de durere atunci când tatăl său îi cere să cina cu Vanessa de ziua lui Adam, în cazul în care anunţa că acestea sunt de planificare pentru a avea un copil împreună. Emma, ​​care la însoţit pe Adam la cina, berates cuplu în timp ce apărarea lui Adam. Adam convinge în cele din urmă ei de a merge cu el la o data la Valentine’s Day. Lucrurile vin la un cap atunci când Emma incepe sa devina prea incomod despre a fi la o dată cu Adam. Emma spune Adam că el o iubeşte, dar ea creste supărat, spunându-i că ar trebui să meargă cu o alta femeie care “nu este de gând să vă rănesc”. picături Adam Emma de pe la ei, la spital şi unităţi de stocare off.

Şase săptămâni mai târziu, un script Adam a scris pentru emisiunea sa şi transmise prin Lucy, asistent de producţie în spectacol, este în curs de filmat şi Adam este setat pentru a obţine un loc de muncă scris pe spectacol. Emma, ​​între timp, a devenit aiurit la a nu fi cu Adam, care este agravată de nunta surorii ei mai mici viitoarele doua zi şi mama ei văduvă care sosesc cu un nou iubit.

Va Recomandam Urmatoarele Filme Online:

Pride and Prejudice Online
Pride and Prejudice Online
The Promotion Online
The Promotion Online
Virgin Territory Online
Virgin Territory Online

9 Comentarii la acest film

 1. diaconescu Costinel says:

  smecher

 2. david says:

  super mijto :)

 3. ana says:

  super filmul,dar el actorul e si mai super :-) hahaha.tare.

 4. daniela says:

  farte tare filmul.merita vazut.

 5. pisoias mik says:

  superb filmul merita vazut…si interesant mod de a incepe o relatie

 6. teapa says:

  Pacat ca descrierea e tradusa cu google.translate :) )

 7. weber says:

  MI-A PLACUT SI O SA-L RECOMAND SI LA ALTII PENTRU VIZIONARE

 8. sendy says:

  yo n-as vrea sa fie asa in viata reala…mi se pare practic imposibil sa nu te indragostesti…oricum,interesant filmul!;)

 9. DENI says:

  super ! asa ar trebui sa se intample si in viata reala,

Scrie un comentariu despre acest film sau semnaleaza o problema

Nume: 

Email: