Blitz Online

Blitz Online Subtitrat

close

Blitz online subtitrat in romana – Filmul incepe cu detectivul Tom Brant, rol in care joaca Jason Statham, un politist care se ocupa cu turbulenta zona de sud a Londrei, si care acum bate 3 pusti care incercau sa fure o masina. Brant este abordat de Elizabeth Falls care il roaga sa o ajute cu [...]

Blitz online subtitrat in romana – Filmul incepe cu detectivul Tom Brant, rol in care joaca Jason Statham, un politist care se ocupa cu turbulenta zona de sud a Londrei, si care acum bate 3 pusti care incercau sa fure o masina. Brant este abordat de Elizabeth Falls care il roaga sa o ajute cu un examen. Brant o sfatuieste sa lase lucrurile mai moale deoarece tocmai a iesit de la dezintoxicare (ea lucrase anterior sub acoperire la sectia de narcotice si a devenit dependenta). Brant este sfatuit de catre superiorul sa sa isi controleze actiunilie…

Filmul Blitz online subtitrat in romana


1108 - 468x60_ro

Brant merge la funeraliile Inspectorul sef Roberts “(Marcu Rylance) soţia. Acelaşi lucru este PC-ul de noapte Sandra Bates (Elly Fairman) este împuşcat mortal.

Sergentul Porter Nash (Paddy Considine) este transferat de la West Branch Londra ca Inspector hotărând, în loc de Roberts, care este în concediu prelungit. Un PC băiat se apropie Falls în casa ei şi cere ajutor pentru ca el crede ca a ucis pe cineva în timpul unui atac de gasca. Falls solicită Brant pentru o favoare, care îi dă numele de Inspector detectiv (DI) Craig Stokes (Luca Evans). Shooter, Barry Weiss (Aidan Gillen) solicită reporter Harold Dunlop (David Morrissey) şi îi spune că el este criminalul. El îi cere să alegeţi între 7 şi 8 şi atunci când Dunlop ponturi 8, Weiss spune că este numărul de poliţişti el va ucide. Weiss merge pe stradă şi lăstarii PC Nelson Theo (Joseph Dempsie), care se află în maşina lui.

South East London staţia este aruncat în haos din cauza impuscaturi. Brant se întâlneşte cu un informator Radnor (Ned Dennehy), care l-puncte în direcţia de Weiss. Întâlneşte Brant Nash şi-i spune el despre problema lui personală de penele de curent recurente. Nash îi spune că Brant ar putea fi întâmpină arde pe baza experienţei sale personale, precum şi demn de încredere pe care a atacat o dată pe pedofil în casa lui ca nu exista suficiente dovezi pentru a-l condamna. Brant îi spune despre conducerea şi amândoi decid să viziteze Weiss. Între timp, Inspectorul-şef Roberts se alătură datoria. La Brant apartament Weiss îl recunoaşte ca tipul care a bătut în sala de biliard.

Va Recomandam Urmatoarele Filme Online:

Angel Heart Online
Angel Heart Online
The Guardian Online
The Guardian Online
Killer Elite Online
Killer Elite Online

4 Comentarii la acest film

 1. Janji says:

  Felicitari pentru adrtsinimatori,multumiri uploaderilor si traducatorilor.Filmul este bun,dar nu poate multumi pe toata lumea.Trebuie sa ai rabdare sa se incarce dar cred ca merita.Putin cam singeros dupa unii,prea alb-negru dupa altii .Eu va recomand sa-l vedeti si abia la sfirsit sa va dati cu parerea.Durata de incarcare a filmului variaza in functie de viteza internetului,numarul de accesari ale siteul-ui,implicit ale serverului,ora la care accesati,etc.Cred ca doar putina rabdare poate rezolva multe.Sau,puteti accesa alte site-uri,ca banuiesc ,ca nimeni nu are contract cu cei de aici.Vizionare placuta!

 2. cristina says:

  Mi-a placut,e tare filmul.

 3. Boleck says:

  :) )) E smecher filmu , mi-a placut !

 4. mioara says:

  nu-l reprezinta pe jason nota6

Scrie un comentariu despre acest film sau semnaleaza o problema

Nume: 

Email: