Norbit Online

Norbit Online Subtitrat

close

Norbit online cu subtitrare in limba romana: Personajul nostru principal este o persoana normala, care dupa ce a fost adoptat de domnul Wong, ajunge sa se casatoreasca cu o foarte mare, Rasputia. Dragostea din copiliarie a lui Norbit, Kate Thomas vine inapoi in oras pentru a cumpara orfelinatul, iar Norbit vede acest lucru ca fiind [...]

Norbit online cu subtitrare in limba romana: Personajul nostru principal este o persoana normala, care dupa ce a fost adoptat de domnul Wong, ajunge sa se casatoreasca cu o foarte mare, Rasputia. Dragostea din copiliarie a lui Norbit, Kate Thomas vine inapoi in oras pentru a cumpara orfelinatul, iar Norbit vede acest lucru ca fiind sansa lui de a fi impreuna cu Kate, asta pana cand descopera ca este logodita cu Deion Hughes. Dar Norbit nu are de gand sa lase lucrurile asa si incearca sa supravietuiasca cu Rasputia, si se pare ca Deion are si el ceva de ascuns.

Filmul Norbit online cu subtitrare in limba romana


1108 - 468x60_ro

Norbit Albert Rice (Eddie Murphy) şi Kate Thomas (Thandie Newton) au fost cei mai buni prieteni ca şi copiii într-un orfelinat detinuta de figura tatăl lor, domnul Wong (Eddie Murphy), dar s-au despărţit când Kate a fost adoptat. În timp ce sunt intimidaţi de gemeni in orfelinat, Norbit este salvat de Rasputia Latimore (Eddie Murphy), o grasime, egocentric, arogant fată, care face zadarnică Norbit prietenul ei şi îl protejează de ceilalţi copii. Deoarece ambele cresc, Rasputia domina fiecare aspect al vieţii lui Norbit. Ei se căsătoresc în cele din urmă – în parte din cauza presiunii de la Rasputia cele trei frati aspru, musculos, Black Jack (Terry Crews), Earl (Clifton Powell) şi albastru (Lester “Rasta” Speight), care întregul oraş trăiesc în frică de. De-a lungul vietii lor impreuna, rau cu Rasputia, insulte şi domină Norbit pentru a se asigura că ea îl ţine pentru sine, în cele din urmă să trişeze incepand cu instructorul ei de dans selectati.

Norbit este efectuarea unui spectacol cu ​​papusi pentru copii de la orfelinat, dar apoi vede Kate pentru prima dată în ultimii ani, şi sentimentele lui pentru ea se întoarc. El este dezamăgit să afle că ea este logodita cu Deion Hughes (Cuba Gooding, Jr.), un prefacut om de afaceri cu gura mare. În cele din urmă, cu ajutor de la Norbit doi franco-proxenet prietenii lui Papa dulci lui Isus (Eddie Griffin) si Lord Have Mercy (Katt Williams), precum şi alte orăşenilor, Kate se încadrează în dragoste cu Norbit. Rasputia afla despre acest lucru, şi ameninţă ca va fi violenta cu Kate daca Norbit va mai vorbi cu ea.

Va Recomandam Urmatoarele Filme Online:

The Promotion Online
The Promotion Online
The Watch 2012 Online
The Watch 2012 Online
Dark Shadows Online
Dark Shadows Online

5 Comentarii la acest film

 1. Karla says:

  De ce nu se incarcaaaaaa ?! X(

 2. Axe says:

  fratele tau de 2 ani se uita la filme?:))

 3. ella says:

  superba comedia

 4. marisol says:

  foartee frumoss:((:((:((:(:(

 5. onlalola says:

  foarte frumos ……bestial filmul ..razi pe burta ….am un frate de 2 ani si ia placut asa de mult filmul incat a facut pipi pe el de ras …………..

Scrie un comentariu despre acest film sau semnaleaza o problema

Nume: 

Email: