Terminator 2 Judgment Day Online

Terminator 2 Judgment Day Online Subtitrat

close

Terminator 2 Judgment Day online – Au trecut aproape 10 ani de cand Sarah Connor a fost tinta unui cyborg trimis din viitor sa o ucida. Acum fiul ei, John, viitorul lider al rezistentei umane impotriva masinilor, este tinta unui nou terminator, de data asta si mai periculos. Inca o data, rezistenta a reusit sa [...]

Terminator 2 Judgment Day online – Au trecut aproape 10 ani de cand Sarah Connor a fost tinta unui cyborg trimis din viitor sa o ucida. Acum fiul ei, John, viitorul lider al rezistentei umane impotriva masinilor, este tinta unui nou terminator, de data asta si mai periculos. Inca o data, rezistenta a reusit sa trimita si ea un protector pentru a incerca sa-l salveze pe John si pe mama acestuia.

Filmul Terminator 2 Judgment Day online


1108 - 468x60_ro

În 1995, unsprezece ani după evenimentele din Terminator, John Connor (Edward Furlong) are zece ani şi locuieste în Los Angeles, cu asistenţi maternali. Mama lui, Sarah Connor (Linda Hamilton) l-a pregatit de-a lungul copilariei sale pentru rolul său viitor, ca lider al Rezistentei umane împotriva masinariilor Skynet, dar ea a fost arestată după încercarea de a bombarda o fabrica de calculatore şi este arestata preventiv la un spital pentru criminalii nebuni sub supravegherea dr. Silberman (Earl Boen). Skynet trimite un nou Terminator, un T-1000 (Robert Patrick), înapoi în timp şi 1995 pentru a ucide Ioan. Un prototip mai avansat decât Terminator care a fost trimis după Sarah, T-1000 este compus dintr-un “polyalloy mimetic”, un metal lichid care îi permite să ia forma şi aspectul de cineva sau ceva ce atinge. Deşi nu se poate imita utilaje complexe, cum ar fi arme sau bombe, se poate forma părţi din el însuşi în cuţite şi arme de tip criză şi poate imita vocea şi aspectul de om. Aceasta îşi asumă identitatea unui ofiţer de poliţie şi merge în urmărirea lui Ioan. Între timp, viitorul John Connor a trimis înapoi un reprogramat T-800 Terminator (Arnold Schwarzenegger), identic cu cel care a atacat Sarah, pentru a proteja sinele său mai mic.

Terminator şi T-1000 converg pe John într-un mall, şi rezultă o urmărire in care john este salvat de catre Terminator si amandoi fug cu o motocicleta. Terminator explică faptul că el a fost programat pentru a-l proteja şi a-l asculta. Temându-se că T-1000 o va ucide pe Sarah, în scopul de a ajunge la el, ordinele lui John catre Terminator au fost de a-l ajuta la eliberarea ei. Sarah se confruntă în mijlocul de tentativă de evadare ei proprii, şi ea este iniţial îngroziţi de Terminator, dar accepta asistenţă sale, după ce îi ajută să scape de T-1000. Terminator informează John si Sarah despre Skynet, inteligenta artificiala, care va iniţia un holocaust nuclear pe “Ziua Judecăţii”, şi du-te pe pentru a crea maşini care va vaneaza rămăşiţe ale umanităţii. Sarah află că omul cel mai direct responsabila pentru crearea Skynet este Miles Dyson (Joe Morton), o Cyberdyne Systems inginer care lucrează la un nou microprocesor revoluţionar care va forma baza pentru Skynet.

Va Recomandam Urmatoarele Filme Online:

Terminator 3 Rise Of The Machines Online
Terminator 3 Rise Of The Machines Online
The Terminator Online
The Terminator Online
Terminator Salvation Online
Terminator Salvation Online

4 Comentarii la acest film

 1. George says:

  Pentru mine acest film inseamna foarte mult!Cand l-am vazut prima oara aveam 12 ani!E cel mai bun din toata seria!Toate felicitarile celor ce au facut posibil ca noi sa vedem acest film.DUMNEZEU SA-l odihneasca pe STAN WINSTON care a facut toate efectele!!!!

 2. cocacola says:

  foarte frumos film te invata fffff mutte

 3. adyyy says:

  un film ce vrei sa il re vezi

 4. juniorul says:

  TARE FILMU MERITA VAZUT AI LA CE ….

Scrie un comentariu despre acest film sau semnaleaza o problema

Nume: 

Email: