21 Jump Street Online

21 Jump Street Online Subtitrat

21 Jump Street online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Comedie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

21 Jump Street Online Gratis cu subtitrare in limba romana ni-i prezinta pe Morton Schmidt si Greg Jenko care sunt fosti colegi de clasa si care acum s-au reintalnit la academia de politie. Schmidt se incadra in categoria tocilarilor iar Jenko in categoria total opusa. Acestia ajung sa se imprieteneasca la academie caci fiecare ii completeaza slabiciunile celuilalt – Schimdt motivand-ul pe Jenko cu invatatul, iar invers Jenko cu activitati fizice :). Acestia trec clasa cu bine amandoi, ca parteneri, dar sunt trimisi sa patruleze in parc. Acesti, intr-o pauza, vad un grup de dealeri de droguri si il aresteaza pe Domingo. Dar, politia este fortata sa il elibereze, deoarece Jenko a uitat sa-i citeasca lui Miranda, drepturile.

Filmul 21 Jump Street Online Gratis cu subtitrare in limba romana

Cei doi fac cunostiinta cu capitanul Dickson, care explica ca noua divizie din care cei doi fac parte este specializata pe infiltrari in licee si ca cei doi au fost alesi pentru ca au o infatisare tanara. Jenko si Schmidt sunt trimisi inapoi la vechiul lor liceu pentru a stopa un drog sintetic sa se raspandeasca si la celelalte campusuri prin al prinde pe dealer. Acestia merg in 21 sub acoperire ca si frati, traind acasa la parintii lui Schmidt, si constata ca liceul lor s-a schimbat. Jenko schimba accidental indentitatile intre ei si fiecare intra in clasa celuilalt. Acestia afla ca dealer-ul principal este un baiat cu renume in scoala, Eric, dar acestia vor sa afle de unde face rost de droguri.

Acestia se duc sa cumpere droguri in Jump Street de la Eric care ii forteaza sa ia drogurile de fata cu el. Acestia incearca sa scape de drog, dar nu reusesc, asa ca trec prin toate fazele drogului in timp ce vorbesc cu profesoara lui Walters, si inca mult timp dupa aceea. Acestia se impiedica iar Eric il linge din greseala pe Schmidt.

Sa vedem ce se mai intampla in filmul de comedie 21 Jump Street online subtitrat in romana, ei bine Schmidt reuseste sa se integreze in gasca celor mai populari copii si incepe sa nutreasca niste sentimente pentru prietena lui Eric, Molly, in timp ce Jenko se imprieteneste cu tocilarii din clasa de chimie, in timp ce profesoara Griggs ii face avansuri. Jenko descopera ca noii sai prieten asculta telefoanele celorlati pentru a se amuza de conversatiile acestora. Schmidt, pentru a se pune bine cu Eric, hotaraste sa organizeze o petrecere acasa la el.

Related Posts

21 Jump Street Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul 21 Jump Street online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: