300 Spartani Online

300 Spartani Online Subtitrat

300 Spartani online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Filmul 300 Spartani online subtitrat ne arata povestea cunoscuta a eroilor de la Termopile. In acea trecatoarea a avut loc o batalie in anul 480 intre statele aliate grecesti si armata persana. Desi armata persana era mai numeroasa decat cea a grecilor, acestia au rezistat eroic. Regele Persiei Xerxes a condus o armata de pe 100000 de luptatori in Grecia si doar 300 de spartani i-au pus mari probleme. Xerxes a asteptat 10 zile ca regele Leonidas sa se dea batut. Batalia a durat 3 zile dupa care toti cei 300 din acest film online au fost ucisi. Infrangerea lor a fost posibila din cauza unui cioban numit Ephialtes, care l-a informat pe Xerxes de o a doua trecatoare.

300 Film Online subtitrat in limba romana a fost unul din cele mai vizionate filme ale anului 2006.

Dilios, un soldat spartan, narează povestea lui Leonidas, de la copilărie acestuia pana a ajuns sa ia tronul Spartei. Peste ani un mesager din parte regelui Xerxes ajunge la porţile Spartei. Leonidas şi gărzile lui in numar il arunca pe mesager intr-o grota tipand “Aceasta este Sparta!”. Mai departe in acest film istoric online subtitrat – stiind ca acest lucru va duce la razboi, Leonidas le face o vizita eforilor – preoţi leprosi de acceptul caruia are nevoie, astfel incat consiliul sa-i aprobe declaratia de razboi.

Dupa ce primeste un raspuns negativ din partea preotilor, Leonidas face un nou plan – merge inspre stramtoarea Termopile impreuna cu 300 de soldati, asa zisa lui garda personala, iar pentru asta nu are nevoie de vreo aprobare din partea Consiliului. Regele Spartan stie ca nu o sa se mai intoarca inapoi, insa el spera ca sacrificiul sau va stimula pe toata lumea si ca in cele din urma toti li se vor impotrivi persilor. 300 film online cu subtitrare in romana pare sa aiba si o continuare care va aparea in 2013.

Ie drum spre Termopile, spartanilor li se alatura un grup de greci. Cei 300 de spartani construiesc un perete in stramtoare pentru a le tine piept persilor. Leonidas intalneste si un cioban pe nume Ephialtes – un cocoşat spartan care ii cere să se alăture lui si celor 300 si il avertizează de o cale de secreta pe care perşii ar putea sa o foloseasca si sa-i inconjoare.

Related Posts

300 Spartani Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul 300 Spartani online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: