3:10 to Yuma Online

3:10 to Yuma Online Subtitrat

3:10 to Yuma online subtitrat in limba romana face parte din categoria Crima, Drama, Filme de Actiune si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

3:10 to Yuma Online cu subtitrare gratis in Romana este un remake al filmului din 57 cu acelasi titlu. Filmul este un western cu actiunea plasata spre sfarsitul secolului al XIX-lea, unde Dan Evans, un rancheu sarac si veteran al razboiului civil, desi stand treaz si inarmat pentru a-l preveni, are barul ars din temelii din cauza lui Glen Hollander care si-a trimis doi oameni sa-l pedepseasca, din cauza ca-i datora niste bani. In a doua dimineata, in timp ce Evans din 3:10 to Yuma si cei doi fii ai sa-i isi conduceau turma, acestia dau de Ben Wade, un om cautat de lege care a folosit drumul facut de vaci pentru a creea o ambuscada pentru o oarecare persoana. Wade ii descopera pe Evans si pe cei doi fii ai lui cum il priveau de pe deal, in timp ce el isi facea numarul. Dandu-si seama ca acestia nu reprezinta nici un pericol pentru el sau pentru gasca sa, Wake le ia caii, si ii spune lui Evans ca ii va lasa pe drumul dinspre Bisbee.

Filmul 3:10 to Yuma online gratis subtitrat in limba romana


Wade merge impreuna cu gasca lui in orasul Bisbee, Arizona pentru a da o petrecere cu bautura la un bar local. Intre timp, garzile de la caile ferate ii gasesc pe Evans si pe fii lui, cu ajutorul lui Byron McElroy, un anget a lui Pinkerton si singurul supravietuitor din ambuscada. Evans le spune despre posibila destinatie a lui Wade. In timp ce Doc Potter din 3:10 to Yuma, medicul din localitate il trateaza pe McElroy, Evans incearca sa negocieze cu Hollander, care isi dezvaluie intentia de a vinde pamantul muncitorilor de la caile ferate, decat sa-i cedeze drepturile la apa lui.

Evans dorind sa se lege de Hollander in filmul 3:10 to Yuma online, da peste Wade fara sa vrea, si ii distrage atentia pana vin cei de la caile ferate sa-l aresteze. Mai multi sunt trimisi sa-l duca pe Wade catre arest. Acum, gasca este condusa de catre Charlie Prince, si li se aranjeaza o asa zisa capcana, de catre McElroy. Convoiul real are o destinatie inspre Contention, unde Wade va fi pus in trenul de la 3:10 inspre inchisoarea teritoriala Yuma. In timp ce grupul se pregateste de drum, fiul mai mare a lui Evans cere sa-i acompanieze, dar este refuzat pe deplin.

Actorii din filmul 3 10 to Yuma subtitrat in romana:

  • Russell Crowe – Ben Wade, un nelegiuit care conduce o banda de criminali
  • Christian Bale – Dan Evans, un veteran care acum a ajuns fermier
  • Logan Lerman – William Evans, cel mai mare fiu a lui Dan, al carui vis e sa devina cowboy
  • Ben Foster – Charlie Prince, mana dreapta a lui Ben, si cel mai loial prieten
  • Peter Fonda – Byron McElroy, un agent din Pinkerton, agajat sa-l prinda pe Wade
  • Dallas Roberts – Grayson Butterfield, agent al cailor ferate South Pacific
  • Alan Tudyk – Doc Potter
Related Posts

3:10 to Yuma Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul 3:10 to Yuma online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: