50 50 Online

50 50 Online Subtitrat

50 50 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Filme de Comedie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

50 50 online subtitrat gratis este o comedie neagra despre Adam Lerner – un barbar de 27 de ani ce lucreaza ca foto jurnalist. Pe iubita lui o cheama Rachel, iar impotriva acestei relatii s-a pronuntat colegul sau Kyle. Dupa ce experimenteaza dureri in spate, adam afla ca are o tumoare maligna si trebuie sa faca chimioterapie.

Adam afla de pe internet ca are sanse 50 50 ca sa mai traiasca. Dupa ce barbatul le spune despre diagnostic si apropiatilor, mama sa Diane, care are il are deja in grija pe tatal acestuia, bolnav de Alzheimer ii spune ca vrea sa fie aproape de el. Adam refuza oferta, caci prietena sa Rachael s-a oferit sa-i fie aproape. Dar, se pare ca fata nu se simte in regula cand vine vorba sa mearga la spital pentru a participa la sedintele de chimio-terapie.
Filmul 50 50 online subtitrat in limba romana a fost in mare parte inspirat din viata celui care a scris scenariul.

Mai tarziu, Kyle o vede pe Rachael in momente tandre cu un alt barbat, si ii spune lui Adam despre asta. Cei doi se despart. In lupta lui Adam cu aceasta Boala, Kyle incearca sa-i ridice moralul; ba chiar ii sugereaza acestuia sa agate femei folosindu-se de boala sa.

In acest timp, Adam din filmul 50 50 online subtitrat in romana incepe sa mearga la un terapist tanar si ne-experimentat pe nume Katherine. Desi au inceput cu stangul, barbatul ajunge sa se simta bine in preajma ei si se confeseaza cum aceasta boala il afecteaza. Femeia il ajuta pe adam sa inteleaga situatia mamei sale.

La spital, Adam se mai imprieteneste cu doi barbati, iar unul dintre acestia ajunge sa moara. Dupa acest moment viata lui Adam se complica si mai tare caci nu raspunde la tratament prea biner si trebuie supus unei operatii riscante.

Related Posts

50 50 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul 50 50 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: