50 First Dates Online

50 First Dates Online Subtitrat

50 First Dates online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Comedie, Filme de Dragoste si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

50 First Dates online subtitrat in romana: Henry Roth traieste in paradisul hawaian mereu in compania unor femei cu care nu se complica niciodata. Asta pana cand o intalneste pe Lucy “a doua zi”. Henry este confuz cand Lucy nu reuseste sa-l recunoasca a doua zi. Acesta este momentul cand Henry descopera ca Lucy sufera de pierderea memoriei pe termen scurt. Se pare ca acest lucru nu il descurajeaza pe Henry si acesta este pregatit sa o faca sa se indragosteasca de el in fiecare zi.

Filmul 50 First Dates online subtitrat in romana este o comedie romantica in care joaca Adam Sandler.

Henry Roth este un afemeiat, si un medic veterinar care are grija de animale dintr-un parc acvatic din Hawaii. Filmul începe cu o revizuire asupra cuceririlor lui Henry şi scene de la locul de muncă cu asistenţii lui Ula şi Alexa.

Intr-o dimineata, Henry o intalneste Lucy Whitmore, un profesor de artă locală, într-o cafenea. Ei au lovit off şi sunt de acord pentru a satisface a doua zi, dar atunci când Henry se întoarce, Lucy nu are memorie de el sau de adunarea lor anterioare. Trăgând-l deoparte pentru a în cazul în care Lucy nu le poate auzi, proprietarul cafenea explică lui Henry că, în urma unui accident de maşină cu un an mai devreme, Lucy suferă de Goldfield Sindromul, o formă fictiv de amnezie anterogradă, în care evenimentele fiecare zi dispar din memoria ei peste noapte. Ea crede inocenţă în fiecare zi să fie ziua de naştere a tatălui ei, Marlin din filmul 50 First Dates, care se întâmplă să fie în ziua accidentului. În scopul de a ao proteja de durerea de învăţare în mod repetat, despre accident, Marlin si fratele lui Lucy, Doug (Astin), re-adopte activităţile de naştere Marlin in fiecare zi.

Dându-şi seama că el se îndrăgosteşte cu Lucy, Henry din 50 grajduri căile lui philandering şi concepe noi modalităţi de a “satisface” ei din nou în fiecare zi, sperand ca intr-o zi va păstra amintirile-şi sentimentele, pentru el. El convinge în cele din urmă Marlin că ascund adevărul de la Lucy este mai rău decât a explica aceasta pentru ei în fiecare zi, aşa că încep să plece casete video pentru ei pentru a viziona în fiecare dimineaţă filmul 50 First Dates subtitrat in limba romana, explicând situaţia ei şi relaţia ei cu Henry. Lucy scrie, de asemenea, să se constată într-un jurnal. A lungul timpului, ea incepe sa faca acelasi lucru sentimentele lui Henry, acceptând chiar şi cererea în căsătorie.

Related Posts

50 First Dates Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul 50 First Dates online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: