A Bronx Tale Online

A Bronx Tale Online Subtitrat

A Bronx Tale online subtitrat in limba romana face parte din categoria Crima, Drama si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

A Bronx Tale Online Subtitrat este unul din filmele americane gratis din categoria drama-crima, cu actiunea plasata in Bronx in anii 60. Acest film a fost regizat de catre Robert de Niro, si urmareste viata un tanar italian, care este indrumat de catre doua persoane. In acest film isi face aparitia, foarte scurt ce-i drept si Joe Pesci, in rolul lui Carmine. Filmul a fost scris de catre Palminteri, bazat in mare parte pe copilaria sa.

Filmul A Bronx Tale online subtitrat in limba romana gratis

In anul 1960, fiul cel mic a lui Lorenzo Anello pe nume Calogero este martorul unei crime care a fost comisa de catre un mafiot pe nume Sonny, care sarise in apararea unui prieten. Cand Caolgere alege sa taca cand este chestionat de catre politia din New York, Sonny incepe sa-l placa pe baiat si se imprieteneste cu el, dandu-i si numele “C”. Oamenii lui Sonny, din Bronx, ii ofera lui Lorenzo un job pentru a face mai multi bani, dar Lorenzo din Bronx, preferand o viata fara griji, nu accepta. Insa, Sonny, se ataseaza de Calogero, si ii face cunostiinta cu oamenii lui. Calogera castiga bacisuri in valoare totala de 600 de dolari lucrand la bar si aruncand cu zarul, si este certat aspru de catre tatal sau cand acesta gaseste banii.

Eu va recomand sa va uitati la filmul a Bronx Tale online. Opt ani mai tarziu, Calogero a crescut si este un tanar chipes, si care in continuare merge pe ascuns sa-l viziteze pe Sonny. Calogera impreuna cu alti baieti din cartier si-au facut si ei propria gasca, chiar daca Sonny incearca sa-l convinga pe Calogero sa stea departe de ei si sa se concentreze mai mult asupra scolii. Putin timp mai tarziu in filmul A Bronx Tale subtitrat in romana, Calogero intalneste o fata de culoare, pe nume Jane Williams, si este atras ca magnetul de aceasta. Acesta isi da intalnire cu fata, in ciuda faptului ca intre negri si italieni se intapla lucruri groaznice si batai, in care chiar si prietenii sai au fost implicati.

Related Posts

A Bronx Tale Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul A Bronx Tale online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. Hakikullah says:

    Foarte bun filmul,si fata de alta data a mers forate bine. Asa da. MULTUMESC. Imi place acest gen de filme,gen legende ,sau mistice,toate au ceva magic in ele.Acum ca mai este putin pana la sarbatorile de iarna,sper sa ne incantati cu multe filme specifice acestor sabatori.Gen,singur acasa,si o gama variata de filme inclusiv animate,care ne fac sarbatorile mai frumoase.Oricum eu va multumesc anticipat.si fie ca sa ne regasim impreuna si in 2020.

Nume: 

Email: