A Good Year Online

A Good Year Online Subtitrat

A Good Year online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Filme de Comedie, Filme de Dragoste si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

A Good Year online subtitrat in limba romana este un film care merita vazut. Dupa mai multi ani in care nu a mai avut nici un contact cu unchiul sau Henry, bankerul londonez Max Skinner afla ca Henry a murit, Max mostenind casa si plantatia de vita de vie din Provence, locul unde si-a petrecut compilaria si unde a a invatat despre ce inseamna sa castigi sau sa pierzi, in jocurile de sah care i-au prins bine la finante. Max se duce in Franta cu intentia de a vinde proprietatea. Acolo petrece cateva zile pentru a pune la punct casa, numai ca amintirile din acel loc, o femeie frumoasa, si o tanara fata din America care spune ca este fata lui Henry ii cam incurca planurile[…]

Filmul A Good Year Film online subtitrat in limba romana este o comedie romantica

un tânăr Max Skinner își petrece vacanțele de vară din copilărie, invatand sa aprecieze cele mai bune lucruri în viață, la domeniu viticol al unchiul sau Henry din Provence , în sud-estul Franței . 25 de ani mai târziu, Max este agresiv si greu de lucrat cu el, la sediul unui comerciant de investiții din Londra lipsite.

După moartea unchiului său , Max este singurul beneficiar al proprietății francez . El călătorește în Provence , pentru a pregăti o vânzare rapidă . La scurt timp dupa ce a ajuns el a bate un proprietar de cafenea locală , pe nume Fanny Chenal , de pe bicicleta ca un rezultat al său de conducere neglijentă . Ulterior , el descoperă că ultima sa cascadorie financiar Oras el a aterizat în apă fierbinte cu guvernul britanic și cu directorii firmei sale , care necesită întoarcerea sa la Londra . Pentru a ajuta la vânzarea sa planificată a proprietății , Max se fixează în grabă câteva fotografii și în procesul cade într-o piscină goală . El nu este în măsură să scape până Fanny Chenal , de conducere și de spotting mașina lui de închiriere , apare și pornește alimentarea cu apă în represalii . Această întârziere determină Max pierde zborul său și după ce nu a reușit să raporteze directorilor în persoană , el este suspendat de la locul de muncă și de activități comerciale pentru o săptămână.

Nota 7/10 din 20000 de voturi
Actorii din acest film gratis online de dragoste denumit A GooD Year subtitrat in romana :
Russell Crowe … Max Skinner
Marion Cotillard … Fanny Chenal
Albert Finney … Uncle Henry Skinner
Freddie Highmore … Young Max Skinner

Related Posts

A Good Year Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul A Good Year online subtitrat sau semnaleaza o problema!

7 Comentarii la acest film

 1. Mihaela says:

  Mi-a placut ff mult acest film si las vedea de 100 de mai ales continutul totul tot

 2. madalina says:

  bun film,mia placut,misto

 3. aurel says:

  merita vazut

 4. Ariel says:

  Frumos film.Mulțumesc.

 5. DianaP says:

  Dragostea invinge!

 6. ioana says:

  cand puneti descrierea filmului a-ti putea sa o puneti in engleza pt ca nu se intelege nimic fiind tradusa cu google translate. multumesc

 7. ninella says:

  este un film care merita vazut
  actorii f buni iar comedia romantica te reconforteaza
  nota8din 10

Nume: 

Email: