A Haunted House 2 Online

A Haunted House 2 Online Subtitrat

A Haunted House 2 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Comedie, Filme Horror si a fost adaugat in 2014 de catre FilmeGratisOnline.

Dupa ce isi pierde prietena posedata intr-un accident de masina, Malcolm din filmul de groaza si de comedie A Haunted House 2 online subtitrat in romana, o intalneste pe Megan, de care se indragosteste nebuneste. Megan este o femeie singura si mama a doi copii, iar dupa putin timp cei doi se muta impreuna.

Malcolm incepe sa fie martor la cateva evenimente paranormale in apropierea casei si in special a copiilor. Pentru ca lucrurile sa fie cat mai complicate pentru el, Kisha, care se intoarce din morti, se muta peste drum, si nimic nu e mai rau decat o fosta prietena demon pe care nimic nu o poate opri. A Haunted House 2 online gratis este un film de comedie si de groaza in care joaca Marlon Wayans.

Sa ne mai amintim cateva evenimente din primul film: Un cuplu tanar: Malcolm si Kisha se muta impreuna pentru a incepe o noua viata. In prima noapte, Malcolm este trezit de catre vanturile lui Kisha, ce il scot afara din camera. Kisha observa niste chei pe jos si incearca sa-i spuna lui Malcolm ca s-ar putea sa aiba o fantoma in casa.

Related Posts

A Haunted House 2 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul A Haunted House 2 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: