A Knight’s Tale Online

A Knight’s Tale Online Subtitrat

A Knight’s Tale online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Aventura si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

A Knight’s Tale Online subtitrat gratis in limba romana este un film de aventura american regizat, scris si produs de catre Brian Helgeland. In film joaca actorul Heath Ledger, in rolul principal. Urmarim povestea lui William Thatcher, un om de la tara care se da drept cavaler. William poseaza in rolul cavalerul si intra intr-un concurs, in urma caruia se imprieteneste cu figurile istorice Edward, printul Negru al Wales-ului si Geoffrey Chaucer. Cu un buget de 41 de milioane de dolari, filmul s-a bucurat de un adevarat succes.

Filmul A Knight’s Tale Online cu subtitrare in romana

Cu actiunea plasata in secolul al 14-lea, intr-o Europa Medievala, filmul incepe cu imaginea protagonistului William care impreuna cu Roland si Wat il descopera pe stapanul lor Sir Ector, mort din cauza unor probleme intestinale, fix in mijlocul turneului. Ector era in fata, in turneu, si era aproape ca se termine si ultima runda in urma careia urma sa fie premiat cu bani, din care trebuia sa cumpere mancare pentru toti. William Tachcer ia armura, si cel mai important, casca, si poseaza ca nobil pentru a termina meciul. William din filmul A Knight’s Tale online subtitrat este fara experietena, si acest lucru este evident, caci primeste o lance direct in masca, dar castiga turneul caci Ector avea in fata mai multe puncte. Lui William ii vine ideea, de a se antrena si de a-si castiga traiul ca knight participand la astfel de turnee. O luna intreaga Williams se pregateste cu ajutorul lui Roland si Wat, iar dupa multe incercari, Will este gata sa se dueleze si deci sa participe la concursuri.

Pe drumul catre primul sau turnament din Rouen, William si prietenii sai dau de Geoffrey Chaucer, mergand pe drum fara nimic la el, gol pusca. William il convinge pe scriitor sa-i falsifice bravetele nobilimii, caci este ilegal pentru oamenii de rand sa concureze. Acesta intra in concurs sub numele de Sir Ulrich von Liechtenstein din Gelderland. Ajunge sa castige turnamentul din A Knight’s Tale subtitrat in romana, dar toti banii merg catre datoriile lui Chaucer de la jocurile de noroc, ceea ce-l face pe Chaucer loial.

Acum, cu mai multe ajutoare, in a Knight’s tale, Williams incepe sa castige turneu dupa turneu. De la atatea lupte, costumul are mult de suferit, asa ca Kate, fierarul, ii face o noua armura, revolutionara, si se decide sa mearga cu ei. William din filmul gratis A Knight’s Tale online intalneste si se indragosteste de domnita Jocelyn, care a fost deja remarcata si de puternicul conte Adhemar, antagonistul din acest film. O rivalitate de nedescris se naste intre cei doi, fiecare dorind sa castige afectiunea domnitei, iar Adhemar il invinge pe William in primul turneu.

Related Posts

A Knight’s Tale Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul A Knight’s Tale online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: