Aeon Flux Online

Aeon Flux Online Subtitrat

Aeon Flux online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, SF si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Aeon Flux online subtitrat este un science fiction adaptat dupa desene cu acelasi nume. In anul 2415 un virus a maturat cam 99% din populatia Pamantului, iar toti supravietuitorii locuiesc in Bregna, un oras cu ziduri bune, condus de catre un congres format din oameni de stiinta. Desi Bregna este un oras idilic, oamenii dispar la ordinea zilei si cam toata lumea sufera de cosmaruri. Aeon Flux este un membru al Monicanilor, o organizatie rebela care comunica intre ei prin telepatie si care sunt condusi de catre Handler.
In rolul principal din filmul gratis Aeon Flux online subtitrat in limba romana joaca actrita Charlize Theron.

Dupa o misiune in care statia de monitorizare trebuia distrusa, Aeon vine acasa si isi gaseste sora ucisa, fiind considerata din greseala un membru Monican. Cand Aeon este trimisa intr-o misiune pentru a-l omori pe liderul guvernului – Grevor Goodchild, aceasta descopera ca atat ea cat si ceilalti Monicani sunt manipulati de membri ai consiliului.

Aceasta descoperire o face pe Aeon sa se intrebe despre originea tuturor din Bregna, si in particular, despre conexiunea ei personala cu Trevor. Se dovedeste ca toti din Bregna sunt clone, crescute din ADN reciclat. Mortii sunt mereu readusi la viata prin procesul de clonare, cu amintiri partiale ale fostelor vieti. Acest proces se pare ca a fost necesar, dupa ce antitodul viral i-a facut pe toti infertili. Aeon afla ca ea este o clona a fostei sotii a lui Trevor, Katherine.

Unul dintre experimentele lui Trevor, Una, nu a avut succes caci a ramas insarcinata. Dar, fratele lui Trevor, Oren Goodchild, a omorat-o si tot experimentul lui Trevor a fost distrus – asa pentru a ramane el la putere. Intr-o confruntare intre Aeon Flux online si Trevor, Oren le dezvaluie ca umanitatea insasi a corectat aceasta problema, si din aceasta cauza anumite femei au devenit pe cale naturala insarcinate.

Aeon Flux reuseste sa-i confinga pe ceilalti Monicani sa-l ignore pe Handler si sa o ajute sa-l omoare pe Oren si pe oamenii sai. Aeon se duce sa distruga facilitatea de clonare. Acolo Aeon Flux online subtitrat il intalneste pe omul care monitoriza tot. Aceasta descopera ca i-a conservat ADN-ul pe multi ani, chiar daca Oren i-a ordonat sa-l distruga.

Related Posts

Aeon Flux Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Aeon Flux online subtitrat sau semnaleaza o problema!

3 Comentarii la acest film

  1. adina says:

    merge sati pierzi timpu

  2. Andrada says:

    Filmul e foarte fani facut,imi place foarte mult:X tienti-o tot asa…

  3. florinss balan says:

    frumos bela

Nume: 

Email: