Alexander Online

Alexander Online Subtitrat

Alexander online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Alexander online subtitrat in hd este un film istoric despre viata lui Alexandru cel Mare, regele Macedoniei. In film sunt prezentate cateva momente cheie din tineretea lui Alexandru, invazia sa asrupa imperiului Persan si moartea sa. Filmul pune accent in mare partea pe viata din tinerete, inclusiv pe relatia dificila pe care o avea cu tatal sau Philip a-l II-lea al Macedoniei, si sentimentele pe care le avea cu privire la mama sa. Filmul evidentiaza planurile lui Alexander online din anul 2004 de a reforma imperiul si dorinta sa de a ajunge la capatul lumii cunoscute.

Povestea incepe in anul 283 i.Ch. cu Ptolemeu din Soter care nareaza. Il vedem pe Alexandru in viata de zi cu zi si tensiunile dintre parintii sai. Alexandru este crescut de catre mama sa Olimpia si mentorul sau Aristotel. Acesta ajunge un om caruia ii place dragostea, onoarea, muzica, explorarea, poezia si lupta. Relatia cu tatal sau este rupa cand Philip se casatoreste cu nepoata lui Attalus, Euridice.

Filmul Alexander online subtitrat in limba romana

Dupa ce Philip este asasinat, Alexander devine regele Macedoniei. Ptolemeu mentioneaza pe scurt despre campania lui Alexandru in care rade Teba si da foc Persepolisului, apoi pune accent pe campania din vestul Persiei, dar si pe declaratia cum ca ar fi fiul lui Zeus, facuta de oracolul din Amun, apoi pe bataliile sale grandioase de la Gaugamela impotriva imparatului Darius al III-lea al Persiei, si a campaniei pe care o duce in Asia.

Filmul ne mai prezinta relatiile private pe care Alexander online subtitrat le are cu prietenul sau din copilarie Hephaestion si mai tarziu cu sotia sa Roxana. Hephaestion il compara pe Alexandru cu Ahile, iar Hephaestion este la randul sau comparat cu Patrocle. Prietenul lui Alexander online subtitrat in romana da semne de suparare cand acesta din urma se casatoreste cu Roxana si merge atat de departe incat incearca sa o indeparteze pe aceasta cat mai mult cu putinta.

Related Posts

Alexander Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Alexander online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: