Alien 3 Online

Alien 3 Online Subtitrat

Alien 3 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme Horror, SF, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Alien 3 online subtitrat este un filme de groaza cu elemente science fiction. Pe nava spatiala Sulaco izbucneste un incendiu, asa ca robotul de la bord o trimite pe Ellen Ripley impreuna cu Newt, Hicks si Bishop cu o nava de salvare. Toti cei patru se afla in staza criogenica. In timpul lansarii, scanerele detecteaza prezenta unui extraterestru la bord. Nava se prabuseste pe Fiorina 161, care este locuita de catre puscariasi de sex masculin, care lucreaza intr-o turnatorie. Se pare ca cei care locuiesc aici au un istoric plin de violenta sexuala si fizica.
Filmul Alien 3 online subtitrat in romana promite mult suspans

Dupa ce puscariasii recupereaza nava si pasagerii sai, un prinzator de fata extraterestru este vazut cum se apropie de cainele inchisorii. Ripley este trezita de catre Clemens, doctorul acestei facilitati, si i se spune ca este singurul supravietuitor. Multi dintre fostii condamnati, condusi de catre Dillon, au imbratisat credinta in Dumnezeu. Ripley este avertizata de catre Harold, ca prezenta ei aici, in filmul Alien 3 online, poate avea efecte neplacute, caci foarte multi nu au mai vazut o femeie de ani buni.

Suspicioasa pe imprejurarile accidentului si pentru faptul ca ceilalti au murit, Ripley ii cere lui Clemens sa faca o autopsie pe Newt. Ea se teme ca fata ar fi purtat un embrion extraterestru, desi nu mai spune nimanui aceasta informatie. In ciuda protestelor celoralti, autopsia este facuta. Nici un embrion nu este gasit in corpul lui Newt. Intre timp in Alien 3 subtitrat in romana, comportamentul ciudat a lui Ripley incepe sa-l fustreze pe conducator si incepe sa-i agite pe prizonieri, iar la un moment dat trei dintre ei inecarca sa o violeze.

O inmormantare are loc, si trupurile lui Newt si Hicks sunt incinerate. Intr-o alta sectie din inchisoare, cainele inchisorii intra in convulsie, si un alien 3 ii sare din piept. Acest alien incepe sa ii atace in curand pe membrii coloniei. Pentru a primi raspunsuri cu privire la nelamuririle sale, Ripley recupereaza parti din Bishop si il re-activeaza pentru scurt timp. I se confirma faptul ca la bordul navei a fost detectat un extraterestru, asa ca fata ii avertizeaza si pe ceilalti de pericolul care ii paste.

Related Posts

Alien 3 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Alien 3 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. vargacsaba says:

    un film foarte fain ar merita un 8-9

Nume: 

Email: