Alien vs Predator 3 Online

Alien vs Predator 3 Online Subtitrat

Alien vs Predator 3 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, SF si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Aliens Vs Predator 3 online subtitrat sau Requiem este un film cu extraterestri. In tinutul Gunnison o naveta spatiala se prabuseste in padure, impreuna cu un Alien foarte puternic ce a fost gazduit de catre un Predator. Un om din localitate, Buddy Benson, si fiul sau Sam sunt la vanatoare in padure si erau de fata cand a avut loc prabusirea, si ajung sa fie urmariti si ucisi de catre Alien. Intre timp, un alt predator aterizeaza pentru a-l cauta pe Alien si pentru a distruge orice evidenta a prezentei lor pe Pamant. Locuitorii oraselului se trezesc in mijlocul unui teren de razboi intre doi extraterestri mortali.

Filmul Aliens Vs Predator Requiem online subtitrat nu cred ca mai are nevoie de descriere.

În urma evenimentelor din Alien vs Predator, o nava spatiala condusa de catre un Predator paraseste Pamantul si transportă un Alien mort. Un prinzator extraterestru ramas in viata se prinde de corpul Predatorului care a învins regina Alien. Un extraterestru erupe din corpul Predatorului ce a murit, dar nu este unul obisnuit ci este o făptură nouă – un hibrid ce are caracteristici atat Alien cat si Predator. Se maturizeaza rapid într-un adult si incepe sa-i omoare pe toti de pe nava. In urma altercatiei si a unor impuscaturi, nava se prăbuşeste în pădurea din afara orasului Gunnison, Colorado.

Predatorii au murit şi mai multi extraterestri scapa si implanteaza embrioni intr-un tată şi un fiu ce se aflau in apropiere şi în mai multe persoane fără adăpost care trăiau în canale. Un semnal de primejdie de la nava naufragiata ajunge acasa şi un Predator 3 singuratic răspunde si se porneste inspre Pământ, folosindu-se de tehnologia sa avansata pentru a observa cauza accidentului şi pentru a urmări extraterestrii. El începe să şteargă dovezi ale prezenţei străinilor si distruge nava prabusita folosindu-se de un lichid albastru pentru a dizolva organele prinzatorilor şi victimele lor.

Între timp in Alien vs Predator 3 online subtitrat in romana, un fost condamnat pe nume Dallas Howard tocmai s-a întors in oras după ce a stat putin în închisoare. El este întâmpinat de catre seriful Morales Eddie, si se reuneste cu Ricky – fratele sau mai mic. Ricky are un interes romantic în colega sa de clasa mai bogata Jesse şi este hartuit de catre iubitul ei Dale şi doi dintre prietenii săi. Kelly O’Brien de asemenea, tocmai s-a intors in Gunnison după ce si-a executat serviciul în armată, şi reuneşte cu sotul ei Tim şi fiica Molly.

Related Posts

Alien vs Predator 3 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Alien vs Predator 3 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: