American Gangster Online

American Gangster Online Subtitrat

American Gangster online subtitrat in limba romana face parte din categoria Crima, Drama si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

American Gangster online subtitrat Hd este un film unde, dupa ce a fost pe urmele mortii angajatorului si mentorului sau Bumpy Johnson, Frank Lucas devine importatorul numarul unu de heroina in cartierul Harlem din Manhattan. El a ajuns unde este deoarece cumpara heroina direct de la sursa, din Asia de Sud si are un mod unic de a importa droguri in Statele Unite. Ca rezultat, produsele sale sunt superioare celor disponibile pe piate iar pretul sau este mai scazut. Prin alianta sa cu mafia din New York isi asigura locul pe care sta. Dar filmul este si povestea unui politist corect si dedicat muncii sale – Richie Roberts, care sa alatura politiei de narcotice in a indeplini o misiune. Filmul este bazat pe o poveste adevarata.

Filmul American Gangster cu subtitrare in limba romana nu are nevoie de o descriere: este un film cu gangsteri si cu Denzel Washington

Începutul acestui film il prezinta pe Frank Lucas, senzaţie de arsură şi a trage cu un rival de moarte. Între timp, Ellsworth Johnson, un gangster disciplinat si inteligent, ce isi petrece mare parte din timp pe strazile din Harlem, il invata pe Frank, fostul său şofer care este acum mana lui dreapta, cum sa intre in aceasta lume a mafiei. Johnson, un american gangster, moare de un atac de cord în 1968, la un magazin de electronice. Frank nu este de acord cu gangsteri noi veniti in Harlem şi decide să preia el controlul.

Între timp, la Departamentul de Politie Newark, detectivul Richie Roberts jongleaza intre Facultatea de Drept, şi cariera de poliţist. Atunci când Richie, gangsterul, şi partenerul său, Javier Rivera, descopera aproape 1 milion dolari in facturi nemarcate într-o maşină, Richie rezistă tentaţiei şi ajunge sa il denunte faptele lui Javier superiorilor, lucru ce ii propulseaza cariera, dar ii distrug viata lui Rivera.

In American Gangster online subtitrat in romana gratis – după ce partenerul său exilat moare de supradozare pe “Blue Magic”, un drog relativ nou, si un adevarat american gangster online, onestitatea lui Richie ia o pauză, atunci când superiorul său Capitanul Lou Toback da ordine clare de a stopa traficul de droguri.

Related Posts

American Gangster Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul American Gangster online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: