American Reunion Online

American Reunion Online Subtitrat

American Reunion online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Comedie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

American Reunion online este un film de comedie, continuare a seriei American Pie. La 12 ani dupa ce au terminat liceul Jim Levenstein, Kevin Myers, Chris Ostreicher, Paul Fich si formidabilul Stifler se pare ca s-au maturizat si au luat viata in brate cu toate responsabilitatile ei. Jim s-a casatorit cu Michelle si au un copil de doi ani pe nume Evan. Oz lucreaza ca comentator sport si traieste in Los Angeles impreuna cu iubita sa fotomodel – Mia. Kevin este casatorit cu Ellie si lucreaza de acasa ca arhitect. Finch este dat disparut, iar Stifler lucreaza la o firma de investistii.

Filmul American Reunion online gratis cu subtitrare in limba romana

Cand fostul lor coleg John din American Reunion online, organizeaza o reuniune de clasa in East Great Falls, Michelle impreuna cu Jim ajung la casa lui veche, unde tatal sau Noah este acum vaduv. Jim se intalneste cu vecina sa Kara, pe care a ingrijit-o de atatea ori cat a fost mica si acum mai are putin si implineste 18 ani. Jim se intalneste cu Oz, Kevin si Finch la un bar american, iar acolo se intalnesc cu Selena – o adevarata reuniune. Fata este o fosta colega americana de clasa si fosta colega in echipa lui Michelle. Stifler din intamplare apare si el si se alatura echipajului pentru activitatile de weekend.

A doua zi, grupul merge la plaja. Oz se intalneste cu prietena sa din liceul Heather – care acum este implicata intr-o relatie cu un chirurg pe nume Ron, in timp ce Kevin se intalneste cu Vicky. Baietii au o mica altercatie in American Reunion cu prietenul lui Kara – AJ si prietenii lui, eveniment care se incheie cu Stifler cacacindu-se in dozatorul lor cu bere si distrugandu-le jet skiurile. In acea noapte, fetele si baietii, fara Michelle, se duc in oras si dau de o petrecere organizata de cei de la liceu, care selebreaza ziua lui Kara. Jim este fortat sa o duca pe Kara acasa, care este putin cam beata si care flirteaza cu el.

Related Posts

American Reunion Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul American Reunion online subtitrat sau semnaleaza o problema!

2 Comentarii la acest film

  1. razvan cociorva says:

    prea tare filmul!la mine a mers destul de bine!

  2. pop t says:

    se incarca foarte greu

Nume: 

Email: