Anchorman 2 The Legend Continues Online

Anchorman 2 The Legend Continues Online Subtitrat

Anchorman 2 The Legend Continues online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Comedie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Anchorman 2 The Legend Continues gratis online il aduce din nou, pe marele ecran, pe faimosul Ron Burgundy. Direct din San Diego, acesta se intoarce in tromba inapoi la canalul de stiri a New Yorkului. In anii 70, Ron era un om de stiri faimos ce lucra la postul de televiziune local din San Diego. Acesta lucra alaturi de prietenii sai: reporterul Brian Fantana si meteorologul Brick Tamland.

Intr-o zi seful lor organizeaza o petrecere, caci baietii o meritau – dupa ce s-au situat o lunga perioada de timp in topul preferintelor TV. La petrecere Ron incearca fara succes sa agate o femeie tanara si frumoasa. Ed il informeaza mai tarziu ca echipa a fost obligata sa o angajeze pe Veronica Corningstone, aceasi femeie pe care Ron a incercat sa o agate.

Ei bine, Anchorman 2 online gratis subtitrat, sau in engleza – The Legend Continues este un film de comedie cu o nota destul de bunicica.

Related Posts

Anchorman 2 The Legend Continues Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Anchorman 2 The Legend Continues online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: