Another Earth Online

Another Earth Online Subtitrat

Another Earth online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, SF si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Another Earth online subtitrat o are ca personaj principal pe Rhonda Williams. Ea este eleva la liceu si a fost acceptata recent la MIT. Aceasta petrece cu prietenii ei iar apoi se porneste inspre casa, putin ametita. Aceasta asculta la radio o poveste despre o planeta care seamana exact cu Pamantul, apoi se uita la stele, prin geamul masinii, iar apoi masina ei se ciocneste de o alta masina intr-o intersectie. In accident John Burroughs, un localnic ajunge in coma iar sotia si fiul acestuia decedeaza. Rhoda este minora, asa ca identitatea ei nu ii este comunicate lui John. Dupa ce isi ispaseste pedeapsa in inchisoare, Rhoda nu merge la MIT, ci ajunge femeie de servici la o scoala din localitate…

Filmul Another Earth online gratis subtitrat in limba romana este un science fiction cu elemente dramatice.

Dupa ce face curat prin şcoală pentru un timp şi ascultând poveşti mai multe ştiri despre Pământul se apropie de oglindă, Rhoda viziteaza domiciliul lui Ioan, după ce a revenit, crezand ca va avea curajul sa isi ceara scuze pentru prejudiciul pe care ea l-a facut. El răspunde la uşă şi ea pierde nervoase ei. În schimb, ea se preface a fi o servitoare, oferind o zi liberă de curăţare ca un instrument de marketing pentru Maid’n Haven (un New Haven bazate pe servicii de curatenie). John din Another Earth online subtitrat in romana, care are aproape a renunţat la poziţia sa de muzică facultatea Yale şi este acum trăiesc într-o stupoare deprimat şi murdar, este de acord să ofere Rhoda lui. Atunci când ea se termina, John, care încă nu ştie ea este persoana care a ucis soţia şi fiul său, cere-o să vină înapoi săptămâna viitoare. Rhoda îi spune cineva va veni, dar nu poate fi ea.

Rhoda Earth se întoarce pentru a curăţa şi dezvoltă o relaţie de îngrijire cu John, care în cele din urmă devine mai important şi romantic. Le place reciproc şi sunt inteligente şi compatibile conversationally. Rhoda cu adevărat doreşte să fie de serviciu la el.

Rhoda intră într-un concurs de eseuri sponsorizat de către un antreprenor milionar care ofera un bilet de avion civil spaţiu pe Pământ se apropie de oglindă. Eseu Rhoda este selectată şi ea este ales pentru a fi unul dintre primii exploratori să călătorească în alte Earth. Rhoda spune John a castigat zbor spatiu, dar el cere să nu o să meargă. Cu toate acestea, atunci când femeia îi spune că ea a fost cea care a ucis soţia şi fiul său, el a forţelor din casa lui.

Related Posts

Another Earth Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Another Earth online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. simona says:

    interesant …

Nume: 

Email: