Apollo 18 Online

Apollo 18 Online Subtitrat

Apollo 18 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme Horror si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Apollo 18 online subtitrat in romana incepe in decembrie 1973, echipajul care a fost initial chemat pentru misiunea Apollo 18, misiune care a fost anulata, este informat de catre Departamentul de Aparare al SUA ca poate porni la drum, dar in secret. Capitanul Nathan Walker, Locotenentul John Grey si capitanul Benjamin Anderson, sunt trimisi catre Luna pentru a monta anumiti senzori care sa iformeze SUA de posibile atacuri venite din partea URSS-ului.

Filmul Apollo 18 online gratis subtitrat este un film de groaza despre o misiune in spatiu.

Grey rămâne în orbită la bordul Libertatea Commandm, în timp ce Walker şi Anderson aterizeaza pe lună în Liberty modulul lunar. În timp ce plantarea unul dintre detectoare, perechea să ia probe de roci lunei. În timp ce încerca să doarmă, perechea auzi zgomotele din afara si o camera de captura o stâncă mică mişcare în apropiere. Houston susţine că zgomotele sunt interferente de la detectoarele de ICBM. Anderson găseşte un eşantion de pe stâncă la etajul Libertăţii în ciuda faptului că a asigurat probe. În cursul misiunii de explorare din filmul Apollo 18 online subtitrat in romana, astronautii descopera urme care ii duc la o nava sovietica LK Lander din apropiere. Anderson urmează piese de conducere într-un crater întunecat şi găseşte un cosmonaut mort. Walker interogheaza Houston despre prezenţa sovietică, dar primeste numai ordine de a continua misiunea.

În ziua următoare, perechea constată că pavilionul plantat lipseşte. Misiunea lor este completă si echipajul se pregăteşte să plece pe Lună, dar lansarea este anulata atunci când Liberty sufera o perturbatie violenta. O inspecţie descoperă pagube importante la nava şi tesuturi non-umane pe piesele, iar Walker din filmul de groaza Apollo 18 online subtitrat in romana cred ca acstea sunt o dovadă a vieţii extraterestre. Walker simte ceva ca se deplasează în interiorul costumului spatial si casca de protectie si este îngrozit ca o creatură asemănătoare cu un păianjen în interiorul castii sale. Walker dispare de la vedere şi Anderson găseşte-l inconstient in afara de Liberty. Walker neagă mai târziu evenimente. O rana este descoperit pe pieptul lui Walker, Anderson se simte, si inlatura, o piatra Lunii încorporat în el. Perechea se găsesc în imposibilitatea de a contacta Houston sau gri din cauza nivelului crescut de intervenţie dintr-o sursă necunoscută.

Related Posts

Apollo 18 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Apollo 18 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: