Armageddon Online

Armageddon Online Subtitrat

Armageddon online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Armageddon film online gratis cu subtitrarea in limba romana incepe cu nararea lui Charlton Heston despre disparitia dinozaurilor cauzata de catre un asteroid lung de 6 mile care a lovit Pamantul acum 65 de milioane de ani. In ziua de azi, un dus de asteroizi distruge naveta spatiala Atlantis si bombardeaza parti ale orasului New York, Coasta de Est si Finlanda. Astfel, Nasa descopera ca un asteroid de marimea statului Texas va intra in coliziune cu Pamantul peste aproximativ 18 zile.

Filmul Armageddon online subtitrat in romana cu Bruce Willis

Nasa dezvolta rapid un proiect nuclear care va farma asteroidul in doua parti mai mari si care vor ocoli Pamantul. NASA il contacteaza pe Harry Stamper, care este considerat a fi cel mai bun in materie de forari de petrol pentru a asista la motarea armei nucleare pe asteroid. Harry se duce la NASA impreuna cu fata sa Grace, pentru a o tine departe pe aceasta de un subordonat de-al sau A.J. Frost, care s-a indragostit gratis de fata. Harry le explica celor de la NASA ca ar avea nevoie de echipa sa pentru a duce la indeplinire planul din Armageddon online, printre care si AJ.

Odata ce echipa lui Harry afla gratuit despre situatia de fapt, acestia sunt de acord ca sa ajute, dar doar dupa ce sunt asigurati ca vor fi premiati pe masura de catre SUA.

NASA ii pune pe Harry si pe echipa sa la un program de antrenament scurt, dar riguros. Cand un fragment imens din Asteroid sterge Shanghai-ul de pe harta, NASA este fortata sa isi spuna planul in fata lumii. NASA lanseaza doua navete spatiale numite Independece si Freedom in planul Armageddon online subtitrat gratis. Odata ajunsi pe orbita, navetele se opresc la o statie spatiala Ruseasca unde isi umpla rezervoarele.

Echipele ajung in cele din urma pe suprafata asteroidului, dar mari probleme ii asteapta. Vom vedea ce se va intamplat pana la urma.

Related Posts

Armageddon Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Armageddon online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: