Atlantis: The Lost Empire Online

Atlantis: The Lost Empire Online Subtitrat

Atlantis: The Lost Empire online subtitrat in limba romana face parte din categoria Animatie, Filme de Aventura, Filme Pentru Copii si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Atlantis The Lost Empire Online Subtitrat in Romana este un desen animat pentru copii care incepe cu un val mare, produs de o explozie la distanta si care ameninta sa scufunde insula Atlantis. In mijlocul evacuarii din capitala, regina Atlantisului este capturata de o lumina stranie albastra si ridicata sus in inima Atlantidei, un cristal puteric care proteja orasul. Cristalul ii suge puterea si creaza o bariera care protejeaza cel mai important district. Regina lasa in urma o fiica, pe printesa Kida, in timp ce insula se scufunda in ocean.

Filmul Atlantis The Lost Empire Gratis Online cu Subtitrare in Romana

Peste mii de ani, in anul 1914, Milo Thatch, lingvist si cartograf la Institutul Smithsonian, este marginalizat pentru cercetarile sale despre Atlantis. Acesta crede ca a gasit jurnalul lui Sheperd, un manuscris vechi care ar putea contine informatii despre insula pierduta. Acesta propune Consiliului de la muzeu sa il ajute in cautarea jurnalului, dar cererea sa este respinsa. Mai tarziu o femeie misterioasa pe nume Helga Sinclair, ii face cunostiinta lui Milo cu Preston B. Whitmore un milionat excentric. Whitmore a finantat deja o echipa care sa gaseasca Jurnalul, ca datorie pentru bunicul lui Milo, iar acum acesta il recruteaza pe Milo pentru a conduce expeditia gasire a Atlantisului de indata ce reuseste sa descifreze jurnalul.

Expeditia este formata dintr-o echipa de specialisti condusa de catre comandantul Rourke, care a condus si expeditia de recuperare a jurnalului. Din echipaj face parte Vinny, expert in demolari, Mole – geologist, Doctorul Sweet care nu mai are nevoie de prezendate, Audrey – mecanic, Domnul Packard – operator radio si Cookie – bucatarul. Acestia se duc la bordul lui Ulyse, un submarin urias, dar sunt in curand atacati de un Leviathan, un monstru care pazeste intrarea in Atlantis.

Related Posts

Atlantis: The Lost Empire Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Atlantis: The Lost Empire online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: