Avocatul Diavolului Online

Avocatul Diavolului Online Subtitrat

Avocatul Diavolului online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme Horror si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Avocatul Diavolului online subtitrat sau Pact cu Diavolul, traducerea in engleza fiind The Devil’s Advocate online, este un film lansat in anul 1997, si este in acelasi timp un horror foarte interesant, in care joaca trei actori foarte cunoscuti. Kevin Lomax este avocat in Florida si nu a pierdut vreodata un caz. Acesta apara o profesoara care este acuzata de molestare de copii. In timpul judecarii, Kevin realizeaza ca clienta sa este vinovata, si un reporter ii spune ca un verdict de vinovata este inevitabil. Dar, dupa o strategie bine pusa la punct, Kevin distruge credibilitatea victimei, Barbara, si isi asigura un alt verdict de nevinovatie.

Filmul Avocatul diavolului online subtitrat gratuit in limba romana

In timp ce celebra, Kevin este abordad de catre un reprezentant al unei firme de avocatura din New York, care ii ofera o suma foarte mare de bani in schimbul unor servicii. Dupa ce Kevin isi face treaba, diavolul in persoana lui John Milton, ii ofera un salariu imens si un apartament daca se va alatura firmei lui de avocatura. In ciuda avertismentelor date de catre mama sa, Alice, despre viata de pacatos pe care o va trebui sa o imbratiseze in marele oras, Kevin accepta slujba si se muta impreuna cu sotia sa Mary Ann in Manhattan.

Mai departe in filmul Pact cu Diavolul online, Kevin o apara in primul sau caz pe o vrajitoare care practica Voodo si care a sacrificat un animal. Acesta o apara pe clienta sa pe ideea ca toate religiile sunt libere, si castiga si acest proces. Kevin petrece foarte mult timp la servici, lasand-o pe Mary Ann sa se simta izolata. Mama lui ii face o vizita scurta si pleaca dupa ce il vede pe Milton. Inainte ca avocatul sa plece ii spune ca vrea sa o ia pe Mary Ann cu ea, caci se vedea clar ca fata nu era in regula.

Kevin refuza sa-si lase sotia sa plece, iar a doua zi acesta il apara pe Alexander Cullen, un om foarte bogat care a fost acuzat ca si-a ucis sotia, copilul si bona. Actiunea horror din Avocatul Diavolului abia incepe. Acest caz ii cere foarte mult timp lui Kevin, si il indeparteaza si mai mult de Mary Ann. Acesta incepe sa aibe fantezii in legatura cu o colega pe nume Christabella Andreoli, in timp ce Mary Ann arata semne cum ca ar avea o boala mintala.

Related Posts

Avocatul Diavolului Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Avocatul Diavolului online subtitrat sau semnaleaza o problema!

3 Comentarii la acest film

  1. aurelian petrisor stefan says:

    NU-I RAU FILMUL,DOAR CA ESTE DESPRE DIAVOL SAU CUM L-O FI CHEMAND SI ADEVARUL ESTE CA IN LUMEA ASTA BINELE SI RAUL SUNT AMESTECATE,ATAT DE AMESTECATE CA ESTE FOARTE GREU SA LE DISTINGI…TOTUL ESTE O AMAGIRE,O PERMANENTA AMAGIRE,DAR VANITATEA SE PARE CA TRIUMFA DEOARECE ESTE PREA PUTINA DRAGOSTE,MULT PREA PUTINA,D-AICI VINE SI INEGALITATEA DINTRE ADEVAR SI MINCIUNA,DINTRE LUMINA SI INTUNERIC…DINTRE BINE SI RAU PANA LA URMA…DAR BINELE TRIUMFA SAU POATE NU…………..

  2. Adjei says:

    in legatura cu pumirl comentariu , a userului Enki ,s-au spus ( scris ) multe povestii despre vremurile stravechi , sunt foarte putine informatii sau indicii singurul document recunoscut ca veridic despre inceputurile vietii pe pamant este Biblia . In-afara de rasa umana si de vietuitoarele ce exista si acuma , se mentioneaza existenta a8uriasilora8 fiinte supranaturale ( intrupari demonesti ) si asta fiind inainte de potop , daca la asta se referea Enki ???

  3. andreea says:

    e beton

Nume: 

Email: