Awake Online

Awake Online Subtitrat

Awake online subtitrat in limba romana face parte din categoria Crima, Drama, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Daca va uitati la filmul Awake online subtitrat din 2007 fara sa fi vazut trailerul dinainte, atunci veti ramane chiar surprinsi de povestea acestui thriller scris si regizat de catre Joby Harold. Clay Beresford este un tanar bogat, si se pare ca este indragostit de o femeie pe nume Sam. Tanarul are o relatie cu aceasta femeie, dar se pare ca ascunde acest lucru fata de mama sa. Mai tarziu, aflam din film ca Sam este asistenta personala a mamei sale si probabil acesta ar fi unul dintre motive. Clay sufera de o boala de inima si are nevoie de un transplat care urmeaza sa fie facut de catre doctorul Jack Harper, care i-a mai salvat viata o data si cu care este acum bun prieten. Mama lui Clay si prietenul acesteia, un chirurg faimos incearca sa-l convinga pe acesta sa nu se opereze sub supraveghierea doctorului Harper deoarece acesta are un istoric medical nu prea bun.
Filmul gratis Awake online subtitrat 2007 in limba romana o sa te surprinda!

Cand intr-un final mama acestuia afla de relatia lor, aceasta pare sa se interpuna intre cei doi, lucru care il supara pe Clay si pleaca impreuna cu Sam. Acestia ajung sa se casatoreasca chiar in acea seara. Urmeaza partea cea mai grea – operatia. Mama lui iar incearca sa-l faca pe fiul ei sa se rasgandeasca in filmul Awake, dandu-i ca referinte clinici si doctori mai buni. Clay, satul ca mama sa sa-si mai bage nasul in viata sa, o da deoparte si continua ce si-a propus. In timpul operatiei din filmul Awake online subtitrat, Clay se pare ca nu ajunge sa fie lovit de efectul anestezicului, cel putin nu in totalitate, caci el aude si simte tot ce se petrece in jur, dar este paralizat iar ceilalti nu isi pot da seama de starea lui. Pentru a nu mai simti durerea, Clay incearca sa-si tina mintea ocupata, dar in tot acest timp el este martorul unui complot care il implica pe el.

Clay, auzindu-i pe cei din sala de operatie, afla ca doctorul Harper si ceilalti doi au de gand sa-i injecteze o substanta in inima care urmeaza sa-i fie transplantata, ceea ce va face ca corpul sau sa nu o “primeasca” in 2007. Pe doctorul Harper il mustra constinta si se gandeste sa faca transplantul ca la carte si sa-l salveze pe baiat, dar surpriza, acesta este convins de catre Sam sa-si duca planul la capat.

In sala de operatie din acest film gratis online, se pare ca un anestezist care nu facea parte din schema, apare si el in peisaj, iar ceilalti au acum probleme in a-si aplica planul din 2007 Awake. In timp ce mama lui Clay asteapta cu sufletul la gura raspuns din partea doctorului cu privire la fiul ei, Sam incearca sa-i castige afectiunea in acest moment de vulnerabilitate.

Related Posts

Awake Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Awake online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. etelka says:

    Foarte dureros un final neasteptat

Nume: 

Email: