Bad Boys Online

Bad Boys Online Subtitrat

Bad Boys online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Comedie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Bad Boys online subtitrat e un film de actiune, dar e plin de comedie! Marcus si Mike sunt cei mai buni prieteni si lucreaza impreuna ca detectivi la divizia de narcotice a politiei din Miami. Intr-o noapte dintr-un seif al politiei sunt furate zeci de kilograme de heroina. Aceasta este o lovitura grea pentru cei doi, caci a fost cel mai mare jaf din cariera lor.

Cei de la afaceri interne cred ca cineva din interior a fost capul si ii avertizeaza pe cei din politie ca daca nu recupereaza drogurile in cinci zile, atunci vor inchide divizia de narcotice. Lowrey din filmul Bad Boys subtitrat in romana online isi intreaba informatorii si fosta prietena sa caute oameni care s-au trezit bogati a doua zi. Maxine si Julie sunt angajate ca dame de companie de catre Eddie DOminguez, un fost politist. Seful sau, un gangster pe nume Fouchet, de origine franceza nu vrea sa se afle de lovitura pe care a dat-o asa ca o impusca pe Maxine si pe Dominguez. Dupa ce este martora la crima, Julie reuseste sa scape dupa ce iese pe acoperis.

Filmul Bad Boys 1 online subtitrat in limba romana trebuie vizionat, caci te omoara cu rasul!

Desi nu l-a intalnit pe Mike, Julie are incredere doar in Lowrey. Dar se pare ca acesta este plecat cand aceasta contacteaza politia in legatura cu crimele petrecute, amenintand ca fuge daca nu poate vorbi cu Mike. Capitanul Conrad Howard, il forteaza pe Burnett sa se drea drept Lowrey pentru a o putea convinge pe Julie sa coopereze. Pentru a continua cu minciunea, Burnett si Lowrey, cei doi Bad Boys isi schimba identitatile si vietile. Burnett spune familiei ca pleaca in Cleveland pentru un caz, lasandu-l pe Mike sa stea la el acasa. Burnett se muta apoi acasa la Mike impreuna cu Julie si cainii ei.

Investigatia continua iar cei doi baieti din Bad Boys online subtitrat dau o raita prin oras, la informatorii lor vechi, printre care si Jojo, fost chimist inchis pentru detinere si consum de droguri. Mai tarziu, Julie il identifica pe unul din ucigasii lui Maxine. Cei doi politisti se duc apoi la un club de noapte.

Related Posts

Bad Boys Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Bad Boys online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: