Bad Teacher Online

Bad Teacher Online Subtitrat

Bad Teacher online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Comedie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Bad Teacher online gratis cu subtitrare in romana este un film in care Elizabeth Halsey, rol in care joaca Cameron Diaz este pe post de invatatoare la scoala John Adams si care vorbeste urat in fata studentilor, consuma mult alcool, fumeaza marijuana si doarme in clasa. Aceasta planuieste sa renunte la slujba si sa se marite cu logodnicul ei bogat, dar cand acesta o paraseste, aceasta trebuie sa-si ia in serios postul de invatatoare.

Filmul Bad Teacher online cu subtitrare in romana

Squirrel Amy, este o profesoroara dedicata meseriei sale şi este colega cu Elizabeth, pe care de asemenea o urmareste pe aceasta, în timp ce Scott profesorul ore de educatie fizica a şcolii, Russell Gettis (Jason Segel), face avansuri pe care Elizabeth le respinge.

Elizabeth are planuri pentru a obţine operatie ce implica chirurgia plastică pentru a spori marimea sanilor ei, pentru a putea concura cu alte femei atractive, care încearcă să seducă bărbaţi bogaţi, dar ea nu îşi poate permite procedura de 10.000 de dolari. Pentru a înrăutăţi lucrurile, Scott admite că el are o pasiune pentru Amy, care vizionează doar Elizabeth ca prieten. Elizabeth încearcă să strângă bani pentru o intervenţie chirurgicală prin participarea la spălare ei clasa a 7-masina de clasa in haine provocatoare şi prin manipularea părinţilor să dea bani pentru rechizite şcolare şi mai multe meditaţii, dar eforturile sale nu sunt suficiente. Amy, care acţionează asupra resentimente tot mai mare dintre ele ca urmare a exercitării ei de Scott şi ignorarea normelor de şcoală, încercările de a avertiza cu privire la schema de deturnare de fonduri principale Elizabeth lui, dar el respinge pretenţiile ei ca neîntemeiate.

Related Posts

Bad Teacher Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Bad Teacher online subtitrat sau semnaleaza o problema!

4 Comentarii la acest film

 1. sorin says:

  Un 7 cu indulgenta,nu cred ca merita mai mult.

 2. eusebuy says:

  fain superb

 3. iulia says:

  fain filmu doar ca se unacrca greeeeeuuu……:D :)

 4. Ioana says:

  Foarte fain filmul..chiar mi-a placut..captivant si amuzant si e chiar foarte bun

Nume: 

Email: