Battleship Online

Battleship Online Subtitrat

Battleship online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, SF si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Battleship online subtitrat in limba romana : In anul 2005, Nasa descopera o planeta din afara sistemului nostru solar cu conditii similare cu cele de pe Pamant. Bazandu-se pe faptul ca acolo s-ar putea sa existe viata inteligenta, Nasa transmite un semnal puternic. Cam tot in aceeasi perioada, talentatul dar indisciplinatul Alex Hopper incearca sa impresioneze o femeie, Samantha Shane din Battleship, fiica comandatului flotei Statelor Unite din Pacific, vice amiralul Shane, care este comandatul lui Stone Hopper, ofiter naval. Infuriat, ca probabil i-a ruinat cariera, Stone ii da fratelui sau niste directii, fortandu-l sa se alature fortelor navale.

Filmul BattleShip Online cu subtitrare in romana este un science fiction cu extraterestri.

Pana in 2012, Alex a ajuns locotenent si ofitier tactician la bordul distrugatorului USS John Paul Jones, in timp ce Stone este ofiterul comandant a lui USS Sampson. Alex este acum intr-o relatie serioasa cu Samantha Shane, si vrea ca sa o ceara de nevasta, dar ii este frica sa ii ceara mana de la tatal ei. In timpul ceremoniei RIMPAC, exercitii navale multinationala, Alex se ia la harta cu capitanul Nagata din filmul Battleship online, al fortelor navale Japoneze si s-ar putea sa fie retrogradat.

O mica flota de 5 nava extratereste ajung ca raspuns a semnalului trimis de catre Nasa. O nava se ciocneste de un satelit si se prabuseste in Hong Kong din Battleship online subtitrat in romana gratis, iar celelalte aterizeaza in apele de langa Hawaii. Distrugatoarele Sampson, John Paul Jones si Myoko sunt trimise sa investigheze, dar sunt prinse intr-o capcana cand una dintre nave activeaza un scut de forta impenetrabil in jurul insulelor din Hawaii.

Cele trei distrugatoare incearca sa stabileasca contact, dar sunt atacati de o a 2-a nava extraterestra. Myoko si Sampson sunt distruse iar John Paul Jones are avarii mari. Comandantul si secundul sau din filmul Battleship online subtitrat sunt ucisi asa ca Alex este fortat sa ia comanda, si nu face greseala de a ataca cu toata forta, ci se duce sa-i salveze pe eventualii supravietuitori de pe Myoko.

Related Posts

Battleship Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Battleship online subtitrat sau semnaleaza o problema!

3 Comentarii la acest film

  1. crys says:

    buna comedie .mia placut.merita sa cheltuesti atitia bani pe un film.iese o comedie BUNA.

  2. lica marilena says:

    super vrajala

  3. Marius says:

    Fratilor, se opreste filmul la jumate!!!

Nume: 

Email: