Bean Online

Bean Online Subtitrat

Bean online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Comedie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Bean online subtitrat in limba romana este un film de comedie. Domnul Bean este un om cu intentii bunii dar are o personalitate total destructiva si momentan este gardian la galeria nationala din Londra. Incercarile directorilor de a-l da afara nu ajung la tinta, caci Bean pare sa fie protejatul presedintelui, care din motive necunoscute, ii tine partea.

Disperati sa scape de Bean, membrii acestei institutii il trimit in Statele Unite pentru a-i reprezenta la galeria Grierson din Los Angeles, unde va fi prezentat portretul mamei lui Whistler, ce a costat 50 de milioane de dolari. De vizita lui Bean are grija David Langley, care este foarte impresionat de cv-ul lui Bean – un expert al artei si se decide sa-l gazduiasca pe Bean in casa sa, spre fustrarea nevestei sale si a copiilor sai, Kevin si Jennifer.

Filmul Bean online subtitrat in limba romana este un film de comedie foarte trasnit

Cand Bean ajunge in Los Angeles, el este arestat imediat de catre politia de la aeroport, caci a pretins ca ascunde o arma. Acesta este eliberat doar dupa ce politia constata ca acesta nu are nici o arma la el. Acasa la Langley, comportamentul ciudat a lui Bean, o iriteaza pe Allison, care il roaga pe David sa scape de el.

Mai tarziu in acest film de comedie gratis cu subtitrare in romana, Bean online il acompaniaza pe David la galeriile de arta. Cand Bean foloseste baia, el isi da din greseala cu apa pe pantaloni in timp ce se spala pe maini. El se urca pe cosul de gunoi pentru a incerca sa se usuce la uscator, si dupa ce reuseste se uda din nou.

Related Posts

Bean Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Bean online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: