Beastly Online

Beastly Online Subtitrat

Beastly online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Dragoste, Filme de Fantezie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Beastly online subtitrat in limba romana este un film ce spune o abordare mai moderna a povestii “Frumoasa si Beastia”, unde un tanar din New York este transformat intr-un monstru hidos pentru a gasi dragostea adevarata. Actiunea se concentreaza asupra lui Kyle Kingson, un student foarte bogat dar si foarte arogant. In timpul unui eveniment, aceasta o trateaza foarte urat pe o colega de a sa care se intampla sa fie o vrajitoare. Vrajitoarea face o fraja asupra lui Kyle care il va desfigura. Acesta va ramane asa mereu daca nu va gasi dragostea adevarata intr-un an de zile.

Filmul Beastly Online subtitrat in limba romana este o fantezie romantica.

Primavara se apropie, iar Beastly se trezeste îndrăgostit nebuneşte de Lindy, o fată de la fosta sa şcoală, care iniţial el a fost la fel de îndepărtate pentru ca el a fost la Kendra. Când Lindy şi tatăl ei sunt pe cale de a fi jefuiti de către doi fraţi pe stradă, tatăl lui Lindy il impusca unul dintre ei, un supravieţuitor promite sa se razbune prin a-i lua viata lui Lindy pentru fratele său. Kyle salvează Lindy şi tatăl ei, şi aranjează pentru Lindy să se mute cu el pentru siguranţa ei.

Iniţial, Lindy este furioasa despre acest adevar ascuns, deoarece ea a fost să meargă la Machu Picchu pe o excursie – dar după ce ea sustine ca a vazut mai rau atunci cand Beastly online se revelează la ea, iar acum ei trebuia să ajungă la celalalt. Kyle ii scrie o scrisoare lui Lindy profesând dragostea lui pentru ea, dar el nu intentioneaza sa o caute, de frica ca Lindy nu ar simti la fel. Zola şi va continua să ajute Kyle ei castiga peste, ca cei doi încep să se îndrăgostească.

Related Posts

Beastly Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Beastly online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: