Before Sunrise Online

Before Sunrise Online Subtitrat

Before Sunrise online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Filme de Dragoste si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Before Sunrise online gratis subtitrat in romana este un film de dragoste care incepe in vara anului 1994. Jesse o intalneste pe Celine, intr-un tren ce pleca din Budapesta si incepe sa converseze cu ea. Jesse este in drum spre Vienna pentru a prinde un zbor inapoi catre Statele Unite, iar Celine se indreapta inapoi spre Paris, la studii, dupa ce a fost in vizita la bunica ei.

Cand ajung in Viena, Jesse o convinge pe fata sa debarce cu el, facand-o sa se intrebe cum ar fi viata cu el si daca nu ar regreta mai tarziu ca l-a parasit. Jesse trebuie sa prinda zborul a doua zi, dar nu are destui bani pentru a inchiria o camera peste noapte, asa ca cei doi se decid sa mearga pe strazile orasului.

Filmul gratis Before Sunrise online subtitrat in limba romana

Dupa ce viziteaza mai multe locatii din Viena, cei doi se saruta la rasarit si incep sa simta amandoi o conexiune romantica. In timp ce se plimbau prin oras, acestia incep sa vorbeasca mai deschis unul fata de celelalt despre subiecte cum ar fi dragostea, viata, religia, sunrise. Celine ii spune lui Jesse ca ultimul ei iubit a rupt-o cu ea acum sase luni, si ii spune ca l-a iubit prea mult. Jesse ii spune ca el a venit in Europa pentru a petrece timp cu prietena sa care studia in Madrid, dar ca s-a despartit cand si-a dat seama ca fata il tot evita.

In timp ce mergeau dealungul canalului Dunarii, cei doi indragostiti din Before Sunrise online subtitrat sunt abordati de catre un om, care il loc sa cerseasca, se ofera sa scrie o poezie care sa contina un cuvant ales de ei. Jesse si Celine se decid ca cuvantul sa fie milkshake. Dupa mai multe discutii in acest film online subtitrat in romana, Celine ii dezvaluie ca ea era gata sa coboare jos din tren cu el chiar inainte ca acesta sa incerce sa o convinga. Jesse ii spune ca dupa ce s-a despartit de prietena sa si-a dorit foate multe sa isi schimbe viata.

Related Posts

Before Sunrise Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Before Sunrise online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: