Big Stan Online

Big Stan Online Subtitrat

Big Stan online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Comedie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Big Stan online subtitrat in romana este un film de comedie despre un escroc in imobiliare pe nume Stan Minton. Acesta intra in panica cand afla ca va merge la inchisoare pentru frauda. Avand impresia ca o sa fie violat de indata ce ajunge la mititica, Stan angajeaza un guru misterios pentru a-l ajuta sa ajunga un maestru in arte martiale.

Filmul Big Stan online subtitrat in limba romana il are ca actor principal pe Schneider!

In timpul incarcerarii sale, Stan se foloseste de experienta dobandita pentru a-si intimida colegii detinuti si chiar de a preveni violurile si bataile. Big Stan ajunge sa castige respectul tuturor si in cele din urma devine seful lor, aducand pace si armonie in curtea inchisorii. Directorul inchisorii di filmul Big Stan online cu subtriare gratis in romana are insa un alt plan – de a crea aici o adevarata zona de razboi, pentru ca inchisoarea sa se inchida si ca pamantul sa fie vandut pe o suma modica de pe urma careia sa profite. Stan il ajuta in aceasta problema pe director, dar acesta din urma i-a promis ca ii va reduce pedeaspa.

Urma un atac, si in ultima faza constinta lui Stan se activeaza si se grabeste sa opreasca planul directorului si sa previna moartea a mai multor colegi de inchisoare, dar spre surprinderea sa, in loc sa gaseasca lupte, ii gaseste pe detinuti intr-o stare nemaintalnita – dansand. Directorul ordona gardienilor sa traga in oamenii care danseaza, si cand acestia refuza, puna mana pe o pusca si incepe sa traga la intamplare. Va rugam sa ne scrieti comentarii cu privire la filmul gratis Big Stan online subtitrat in romana.

Related Posts

Big Stan Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Big Stan online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: