Blade Online

Blade Online Subtitrat

Blade online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme Horror, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Blade online subtitrat gratis in romana: O femeie insarcinata este adusa la spital dupa ce a fost muscata de catre un vampir pe nume Deacon Frost, dar doctorii confunda rana cu o muscatura de animal. Acestia incearca sa o aduca la viata, dar moara dupa ce aduce pe lume copilul. Acest baiat ajunge sa mosteneasca putere supraomeneasca, viteza, agilitate, forta, regenerare, sete de sange – cam toate plusurile de a fi vampir, dar se pare ca nu are slabiciuni la lumina, usturoi si argint. Acesta creste mare sub numele de Blade, vanatorul de vampiri.

Multi ani mai tarziu, Blade localizeaza un club de vampiri si ii omoara mai pe toti participantii, printre care si vampirul Quinn, pe care il face tapet de parete si il arde. Cand politia si pompierii ajung, Blade subtitrat scapa si politia duce corpul lui Quinn la morga. Doctorita Karen Jenson face o autopsie impreuna cu colegul ei, dar Quinn pare ca prinde viata si incepe sa atace. Blade o salveaza pe Jenson de Quinn, care scapa din cauza interventiei politiei. Lui Blade online subtitrat i se face mila de Jenson, care a fost muscata de catre Quin, si o duce acasa le el. Acolo, Blade si cu mentorul sau Abraham Whistler incearca sa previna transformarea lui Jenson in vampir.
Filmul Blade online gratis cu subtitrare in limba romana este de actiune!

La o intalnire importanta la consiliul vampirilor, cel mai batran vampir – Dragonetti discuta despre recentele atacuri ale lui Blade online care se intensifica. Dragonetti are repulsie pentru Frost, singurul din consiliu care nu este pur sange si il cearta pentru copilariile sale. Majoritatea din consiliu sunt de parere ca vampirii ar trebui sa incerce sa co-existe cu oamenii, decat sa riste un razboi la scara larga. Dar, Frost si prietenii lui sunt de parere ca vampirii ar trebui sa conduca lumea si ca ar trebui sa creasca oamenii ca pe vite.

Cand Jenson se decide sa plece acasa, Blade subtitrat o avertizeaza, ca din cauza muscaturii lui Quinn, s-ar putea sa se transforme in vampir. La apartamentul ei este atacata de o persoana dar este salvata de catre Blade. Blade si Jenson dau de un vampir obez pe nume Pearl, care ii spune ca Frost are in plan sa se tranforma intr-un zeu pe nume La Magra.

Related Posts

Blade Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Blade online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: