Blade Runner Online

Blade Runner Online Subtitrat

Blade Runner online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Filme de Actiune, SF, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Blade Runner online gratis subtitrat este unul din cele mai apreciate filme din domeniul stiintifico-fantastic, chiar daca anul aparitiei este ’82. Actiunea din film are loc in Los Angeles, mai exact in anul 2019. Rick Deckard este un ofiter de politie care s-a retras si care este retinut de catre ofiterul Gaff care il duce sa se intalneasca cu fostul sau supraveghetor – Bryant. Deckard avea slujba de BLade Runner si avea ca misiune sa ia urmele unor fiinte artificiale si sa se retraga de pe piata. Bryant afla ca mai mult din aceste fiinte au scapat si au ajuns in mod ilegal pe Pamant.

Filmul subtitrat in limba romana de actiune Blade Runner online gratis

Deckard urmareste un film despre un alt Blade Runner pe nume Holden cum sustinea un test bazat pe niste intrebari prin care iti puteai da seama daca in fata ta se afla un om sau un android. Subiectul acelui test era Leon, care il impusca pe Blade. Bryant doreste ca Deckard sa se intoarca la munca si sa-i caute pe Leon si pe ceilalti trei despre care se spune ca au ajuns aici – Zhora, Roy Batty si Pris. Runner refuza, dar dupa ce Bryant il ameninta, accepta fara sa mai stea pe ganduri.

Blade Runner este un termen prin care se subintelege – vanator de androizi. Trimis la corporatia Tyrell pentru a se asigura ca acest test chiar functioneaza pe modelele Nexus 6, Deckard descopera ca asistenta lui Tyrrell – Rachael este un android experimental care crede despre ea ca este om. Constiinta lui Rachael a fost umpluta cu diverse amintiri false. Ca rezultat, un test mult mai bine pus la punct este necesar pentru a se determina daca ea este un android.

Incercand sa ajunga la Tyrell, Leon si Roy se duc in laboratorul domnului Chew – cel care face ochii androizilor, fortandu-l sa divulge indentitatea lui Sebastian, un designer foarte priceput care lucreaza impreuna cu Tyrell. Mai departe in Blade Runner online gratis, Rachael il viziteaza pe Blade Runner online subtitrat chiar la apartamentul sau, pentru a-i demonstra ca este umana, si ii arata o poza de familie. Scapand fotografia pe jos, Rachael pleaca plangand dupa ce Deckard ii spune ca amintirile ei sunt defapt implanturi.

Related Posts

Blade Runner Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Blade Runner online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. NINEL says:

    Un film cu actiune, Nota 8,,dar merita vazut

Nume: 

Email: