Blitz Online

Blitz Online Subtitrat

Blitz online subtitrat in limba romana face parte din categoria Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Filmul incepe cu detectivul Tom Brant, si acesta este personajul principal din Blitz online subtitrat hd in romana. Rolul il are Jason Statham si este un politist care se ocupa cu turbulenta zona de sud a Londrei, si care acum bate 3 pusti care incercau sa fure o masina. Brant este abordat de Elizabeth Falls care il roaga sa o ajute cu un examen. Brant o sfatuieste sa lase lucrurile mai moale deoarece tocmai a iesit de la dezintoxicare (ea lucrase anterior sub acoperire la sectia de narcotice si a devenit dependenta). Brant este sfatuit de catre superiorul sa sa isi controleze actiunilie.

Filmul Blitz online subtitrat in romana hd este un thriller in care joaca Statham.

Brant merge la funeraliile sotiei Inspectorului sef Robert. Acelaşi lucru este PC-ul de noapte Sandra Bates este împuşcata mortal.

Sergentul Porter Nash este transferat de la West Branch Londra ca Inspector hotărând, în loc de Roberts, care este în concediu prelungit. Un PC băiat se apropie Falls în casa ei şi cere ajutor pentru ca el crede ca a ucis pe cineva în timpul unui atac de gasca. Falls solicită Brant pentru o favoare, care îi dă numele de Inspector detectiv Craig Stokes. Shooter, Barry Weiss solicită reporterului Harold Dunlop şi îi spune că el este criminalul. Blitz îi cere să aleaga între 7 şi 8 şi atunci când Dunlop alege 8, Weiss spune că opt este numărul de poliţişti pe care el ii va ucide. Weiss merge pe stradă şi lasa calculatorul lui Nelson Theo, care se află în maşina lui.

Staţia din sud estul Londrei din filmul Blitz online subtitrat in romana este aruncata în haos din cauza impuscaturilor. Brant se întâlneşte cu un informator Radnor, care il pune la punct si ii sugereaza direcţia pe care trebuie sa mearga. Brant il intâlneşte pe Nash şi-i spune despre problema lui personală cu penele de curent. Nash îi spune lui Blitz ca ar putea întâmpina probleme pe baza experienţei sale personale, dar are încredere in el pentru ca a arestat o dată un pedofil ce se afla in casa lui, dar nu au existat suficiente dovezi pentru a-l condamna. Blitz îi spune despre conducere şi amândoi decid să-l viziteze pe Weiss. Între timp, inspectorul-şef Roberts se alătură misiunii. La apartamentul lui Brant – Weiss îl recunoaşte pe tipul care l-a bătut în sala de biliard.

Related Posts

Blitz Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Blitz online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: